עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ronen874,

שלום לכולם אני כל הזמן מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין לשדרג רק את הכרטיס מסך יש לי מחשב די ישן AMD5200 2 RAM ספק כח 300 וואט של EZCOOL מאייבורי כ.מסך GEFORCE9400 קפצתי לחנות והציעו לי ב400 שח את אחד משני הכרטיסים האלו הם טוענים שלא אמורה להיות בעיה מבחינת ההספק חשמל מה אתם חושבים על זה? הציפיות שלי הם להריץ משחקים כמו oblivion fallout medieval total war בהגדרות גבוהות האם כדאי ללכת על זה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. כל האנשים האלה במדריכים של להכניס מחשב לוידאו\מזוודה התלהבו שהם יכולים לשחק במחשב על הטלוויזיה הקופסה של הוידאו יושבת למטה. הם לא הסבירו איך אבל הם התחברו ישר לטלוויזיה ולא הצטרכו מסך שדרכו הם הלכו לאפשרויות והפעילו את הTV OUT האם יש דרך לעשות זאת ? חיבור\מתאמים או משהו כזה ? אני יודע שלמקרנים יש גם חיבור של מסך אבל לא ראיתי דבר אחר דומה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. בס"ד שלום, אני מאוד אשמח לקבל נתונים על כרטיסי מסך כמה שיותר מקצועיים ואיכותיים בתקציב של 400-500 שקלים, בעיקרון אנירוצה את הכרטיס מסך למשחקים

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. היי , אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך שאני ירכוש מגרמניה אז ככה חברה שלי טסה לברלין לבקר את בן דוד שלה שם , וחשבתי להביא משהו על הדרך. כרגע יש לי 7770 OC אחד במחשב חשבתי לרכוש לו נוסף ל CF או ה GTX 660TI מצאתי את ה GTX 660TI ב 2 חנויות נפוצות ככל היודע לי http://www1.atelco.de וגם http://www.kmcomputer.de המחיר עומד על 320-325 יורו מה שכן ב KM יש EVGA Superclocked GTX660TI עם 3GB גם במחיר של 325 יורו, וזה נירא לי הדגם שאני ילך עלו.עם החזר מע"מ זה יוצא 275 יורו באוזר ה 1375 שקל כמובן שזה עלול להיות כבר 1600 במידה ובארץ הדרש לשלם מע"מ. לגבי האחריות EVGA די סבבה בעניין, 30 יום מהקניה כל תקלה תאפשר החלפה למוצר חדר , ובמשך 3 שנים יש להם כתובת משלוח בגרמניה , והם משלמים על…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  11. איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by deth213,

יש לי Club3D HD3850 וחיברתי אותו לטלויזיה דרך ה-S-Video של הכרטיס ל-AV-IN של הטלויזיה (Composite) בעזרת מתאם S-Video ל-Composite שיש לי מכרטיס אחר. משום מה ב-CCC שאני מנסה לעשות enable למסך הטלויזיה, ע"מ לצפות בשני המסכים ביחד, הכרטיס לא נותן לי. מה שהוא כן נותן זה אפשרות לצפות בטלויזיה במקום במסך המחשב הרגיל שלי. מישהו נתקל בתופעה כזו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by Chura,

אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. נודע לי עכשיו שהלך לי הכרטיס X800XL והוא מחוץ לאחריות אז צריך אחד חדש למחשב ישן נראה לי שהמעבד (a64 3000) והזכרונות (512x2) מהווים צוואר בקבוק לרוב הכרטיסים המודרנים - אז אני צריך כרטיס שהוא בערך ברמה של הכרטיס הנ"ל (ועולה כמה שפחות, אני לא מתכנן להריץ משחקים כבדים על המחשב הזה), אפילו שזה כנראה בעייתי להשוות תודה ;D

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by N.Y,

טוב ככה אני מחליף עכשיו מחשב, בעיקר למשחקים כבדים על מסך 20" שבתקווה גם יתחלף בקרוב הרכבתי מפרט חזק מאוד ככה שדרישות מינימליות הן לא רלוונטיות... XFX GeForce 9800 GTX+ 512MB http://xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/9series/9800GTX+.aspx 1070 ש"ח Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 http://xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/9series/9800GTX+.aspx 920 ש"ח עכשיו לזוג כרטיסים ברמה אחת מעל שגם המחיר בהתאם Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 http://www.connect3d.com/radeon_hd_4870.htm 1500 ש"ח XFX nVIDIA GeForce GTX260 XXX 896MB DDR3 http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/200series/260GTX.aspx 1475 ש"ח השאלה שלי היא האם ההבדל של ה 500 שקל שווה את זה במידה ו…

17. היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני

18. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by winil,

כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by p_q,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by nightspirit,

שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP

23. Started by gumi,

אז ככה חברים יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800GT של ELSA GLADIAC הטמפרטורה במנוחה עומדת על 60 מעלות....(טמפרטורה של הליבה) והטמפרטורה מקיפה עומדת על 38-40 מעלות... אז רציתי לשאול האם זה נורמלי? הוא שהוא צריך להיות יותר קר במנוחה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.