עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadsch1,

איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DanielHatuka,

יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?

4. Started by SpEcToR,

חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by shon,

אהלן! ברשותי מסך lcd x73 של sony בגודל 17' למיטב ידיעתי הוא עלה בסביבות ה3500 ש"ח. אני קצת מודאג מכיוון שאני קורא באתר רבות על איכויותיו של ה- q17 בשעה שהוא עולה 1000 ש"ח פחות!!!!!!!! האם יש סיבה מוצדקת למחיר או שזה רק בגלל השם של המותג? תודה רבה לעונים זה מאוד חשוב לי!!!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by niv0us,

קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by Dr_Com,

תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Liran -,

שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. חברה יש לי פרוייקט גדול והכרטיס שלי קורס תחת עומס הרינדור של התוכנה. יש למישהו המלצות לכרטיס ממש חזק ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by A-10,

היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.

12. Started by Jack_g,

היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

http://www.galaxytech.com/news/36/7600GSDDR3.htm נקווה שהחמודים האלה יגיעו לארץ בקרוב ;D

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by eran1,

שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by Or94,

השבוע אני רוצה להעביר למחשב מדיה סנטר שלי את המעבד QX9770 שהיה אצל אח שלי במחשב עד עכשיו. בנוסף אני גם רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הHD4850. ראיתי בKSP שלחברת sapphire יש HD5850 בגירסאת VAPOR-X עם 2GB זיכרון וגירסאת TOXIC עם 2 GB זיכרון ויש HD5870 VAPOR-X עם 1GB זיכרון. הרזולוציה שבה אני משחק היא 1920X1080 טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD. איזה כרטיס מסך עדיף מ3 הכרטיסים שאמרתי? האם יש הבדל בין 1GB ל2GB? והאם הספק כוח שמגיע עם המארז Antec Sonata 3 הוא ספק כוח שיחזיק HD5850 או HD5870? אם לא איזה ספק כוח מומלץ עד 450 שקל?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה כרטיס מסך פסיבי הכי זול שיש,לאינטרנט ואופיס מעדיף נודיה ושהכרטיס היא PCI-E כמובן תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  17. כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by super4life1,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.

19. Started by e_perera,

האם לקנות כרטי מסך מבוסס 9800PRO (מאתים עשרים $ ב-NEWAGE) או לחכות לכרטיסים חדשים (R420), ראו בכתבה הבאה: http://www.theinquirer.net/?article=14433

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by nimrodh,

שלום ידידיי, בקיץ האחרון טיילתי לתומי בהונג קונג, הסתובבתי במרכזי מחשבים, חנויות ענק עם תצוגות של נגנים/מסכים/ מערכות/ גאג'טס ושוט... הסתובבתי בתצוגות המסכים והיו את כל המסכים, כל החברות, הייתה לי הפתעה טובה מPHILIPS שהציגה דגמים שאין בארץ, יפים מאוד, היה את SONY, LG, ועוד.. חברה אחת שלא ראיתי בהונג קונג (גם בבנגקוק לא ראיתי אותה שטיילתי שם), זה וייוסוניק, אה, שחכתי שהיה תצוגה מרהיבה גם של סמסונג. אוקי, בסוף הגעתי לחברה שלא אני לא מכיר, שחכתי את השם משהו "TOPCOP" משהו כזה, היה להם מסכים שנראו לא רע בכלל. לקחתי קטלוג שלהם ראיתי שעל הנייר מסכים 17 ו19 מדהימים, ניגודיות 800:1, בהירות 300CD כמובן יש תמיכה בDVI וזמני תגובה זריזים, 8 ו6 MS. עכשיו לשאלה, מיזהו מזהה את החברה? י…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. כרגע יש לי כרטיס מסך על לוח האם, ויש לי מסך acer 1916w. מעבד E6400 עם 2GB RAM. מה לעשות רואים בערך הצרות שלי - מפוקסל וקשה לקרוא לאורך זמן. - דרייבר מעודכן - שיחקתי עם הרוזולוציה ניסיתי לסמן clearTyep... שום דבר לא באמת עוזר. לכן הוחלט לקנות את המסך DELL 2209WA ואני רוצה להיות בטוח שיראו בו כמו שצריך - הכי חשוב בקריאת טקסט במשך זמן ממושך. המחשב לא מריץ משחקים - לכן מבחנתי להשקיע את המינימום בכרטיס המסך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.