עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם ידוע מתי או צפי של מתי יהיו כרטיסי מסך חדשים? אני רוצה פשוט לקנות מחשב ואמרו לי שבחודש 3,4 אמורים לצאת די הרבה חידושים. האם מישהו יודע משהו או פשוט לקנות כבר וזהו? כי אני ממש אתבאס אם אקנה עכשיו מחשב ועוד שבועיים אוכל לקנות מחשב הרבה יותר חזק באותו סכום או טיפה יותר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by yoeleli,

היי חברים, אני משתמש במחשב ישן (5-6 שנים), שקיבלתי ממכר שכבר אין לו שימוש בו. זה המפרט: ספויילר Motherboard: Advantech AIMB-580 CPU: Intel Core i7-860, 2933 MHz GPU: PALIT GeForce® GTX 660 (2048MB GDDR5) PSU: Antec EA-500D Memory: 2x 2GB, 2x 4GB (all DDR3 1333MHZ) Storage: 2x KingDian 240GB SSD, 1x WD 240GB HDD Chassis: Advantech Micro ATX IPC-5122 נכון לעכשיו אני חייל, אני אוהב לשחק פה ושם אבל אין לי כרגע כסף \ סיבה מספקת לרכישת מחשב חדש. מה שכן, ראיתי באינטרנט שאפשר לרכוש כ.מסך יותר עדכני מיד שניה, ולשפר משמעותית את הביצועים עד כ…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by kugi,

שלום לכל חברי הפורום.. אני דור ואני חדש פה (זו הודעה ראשונה שלי כאן) ברשותי כרטיס מסך FX5900XT 128 Mb של CLUB3D אני סך הכל מרוצה מהכרטיס הזה, אבל יש לי אותו כבר שנה וחצי.. והוא לא סוחב במשחקים כל כ"ך.. קצת ישן לימינו אני עושה קצת סקר שוק על כרטיסי מסך ונתקלתי בכרטיס הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 שמתי לב שהכרטיס הזה מיוצר על ידי אותה חברה כמו של הכרטיס הנוכחי שלי, והמחיר נראה דיי נוח. עכשיו לשאלה שלי.. איך הכרטיס מבחינת ביצועים? האם הוא שווה משהו? עזרו לי להחליט בקשה, בתודה מראש דור. עריכה:**מהלינק הכל ערוך, שלחתי בטעות.

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Spiderpaz,

חברים שלום, בסרטון מוסבר על ידי גורם המקושר לתעשיה למה המחירים הצפויים של הכרטיסים בארץ הולכים להיות גדולים משמעותית. הסיבה היא כי בארץ לא יהיה מלאי זמין של FE (לכן התמחירים הצפויים של הכרטיסים של פלונטר וכו) והגרסאות היקרות יותר של השותפות(ASUS וכו) מפצות בעצם על המחיר ה"זול" של הFE, בעוד שנווידיה צוחקת עד הבנק. תוכלו גם לראות מאומדנים באינטרנט, למשל 1700 דולר\יורו בגרסט של פרטנרית+ מעמ ושאר ירקות לא לוקח אותנו כול כך רחוק מהאומדן שראינו בארץ. לכול חברינו שזעקו- הסיבה היא כנראה NVIDIA והשוק הקטן יחסית בארץ ולא היבואנים.. https://www.tomshardware.com/news/pricing-for-rtx-3080-and-rtx-3090-aftermarket-cards-revealed-on…

8. Started by Danniel,

היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yuvalkosh,

השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. קיבלתי הרגע את הGigabyte 6600GT השני שלי, ועכשיו תהיה לי סוף סוף תצורת SLI...ראיתי מספיק בנצ'ים באינטרנט למשחקים שונים והגעתי למסכנה שזה דיי מתבקש להביא את הכרטיס הזה..מצאתי גם מחיר לא רע בחו"ל כשהוא בא BULK. אני הולך להביא לכם כמה בנצ'ים בקרוב

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני רוצה להחליף את הכרטיס, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 והוא מבקש GPU תואם DX11 תקציב עד כ- 500 ש"ח, איזה כרטיס יעבוד ויהיה תמורה הכי טובה למחיר? זה המחשב: מעבד AMD PHENOM 2 X3 720 2.8 GHz RAM 4GB WIN 7 64

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by vardy,

בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. הכותרת המקורית הייתה: "איזה SAPPHIRE HD 4650 לקחת - גירסת ה-512MB או ה-1GB?", אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. המחיר בארץ של שני ה-4650 כמעט זהה, אבל ל-512MB יש ביקורות טובות יותר ב-newegg.com.‏ 75% ציון מקסימלי, 3% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102829 בהשוואה לגירסה של ה-1GB עם 63% ציון מקסימלי ו-9% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102843 האם יש תועלת כלשהי ב-1GB בכרטיס כזה? אם לא, אז אני חושב שאלך על ה-512MB.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן, בן 4 שנים. הינה המפרט הרלוונטי שלו : Version Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz Motherboard Name Asus P5KPL-CM 4 ג'יגה זכרון. ווינדוס ויסטה, 32 ביט. זה המסך שלי : http://shop.retrevo.com/m/s/LG-L2000CP-Monitors-review-manual/id/17669ag209/t/1-2/ ועד לפני כשבועיים, זה היה הכרטיס מסך שלי : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=178&lid=1 אבל בזמן האחרון כבר בזמן הבוט, הוא גורם לבלו סקרין. אני לא בטוח אם זה נובע מכך שהוא מתחמם יותר מידי, או שהוא פשוט נדפק עם הזמן. את הכרטיס ההוא קניתי בזמנו, כי חשבתי שאני אשחק משחקים על המחשב. בפועל התבדאתי. אני לא משחק משחקים. השימוש הכי קיצוני שלי, הוא לראות סרטים שאני מוריד באיכות HD…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by henb7,

אני מחפש כרטיס מסך טוב.........למשחקים ובכללי שכשאני אסתכל על המסך אני אגיד וואלה עשיתי את הקניה הטובה עד סכום של 1000 ש"ח

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אורח Noam26
    Started by אורח Noam26,

היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by skullfacer,

שלום. אני הולך לרכוש מחשב חדש ורציתי לשאול מספר שאלות אך לפני שנתחיל להלן המפרט החדש שהיה לי מעבד- Intel Core i7 2600k לוח אם- ASRock P67 Extreme4 זכרונות - Gskill 1600mhz cl9 XL מארז- lancool pc-k62b ספק - crosair 620HX אז ככה קיום אני מרזיק בידי את הכרטיס Sapphire Radeon HD4870x2 . 1.במידה ונמכר הכרטיס האם שווה לשדרג את הכרטיס הנ''ל לנוכח המצב של המשחקים והכרטיסים בשוק+המשחקים המתקרבים אליינו (Battlefied 3 ,Crysis2 ) 2.איזה כרטיסים קיום יותר חזקים מהכרטיס הנ''ל +עדיפות לצריכת חשמל נמוכה יותר ,גודל קטן יותר. 3.האם ספק 620 מספיק למערך CF או SLI ? תודה על הקדשת הזמן. בברכה יוני.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים