כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי על GTX460 ועל 6850. אני מעוניין לשמוע עוד הצעות .. המפרט שלי : מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כוח : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497535.0 זיכרון : 2 GB
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי RADEON 9000PRO שהם ורציתי לדעת איך הם בהשוואה לג'יגה בייט. למרות שלא הייתי לי ממש אפשרות בחירה. ועוד שאלה: האם אלו המהירויות זיכרון וליבה שאמורות ליהות לריידון 9000 פרו ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 כי א לא אז נראה לי קצת עבדו עליי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לאחר שנתיים וחצי של שליטת GTX 1070 בקטגוריית מחירים של 350 דולר מגיע ה-RTX 2060 בתג מחיר דומה - בביקורת זו תגלו האם הוא אכן עומד בציפיות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים. החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :]) בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה. בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3 NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחי חזר מארה"ב והביא לי מתנה ואיזה מתנה לא יכולה להיות יפה כמו ATI Readon 9700 ;) אבל עכשיו אני צריך לוח אם חדש כדי להפעיל אותו :-\
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר עיון בפורום וקצת בגוגל, הגעתי למסקנה שעד 850 שקל הכי טוב להביא את הכרטיס הנ"ל (פלונטר). לאחר שרכשתי אותו אתמול גיליתי להפתעתי שאין לו חיבור לספק כוח, ושבנוסף אי אפשר לעשות לו OC. מהירות המעבד הנתונה היא 400MHZ למרות שבאינטרנט רשום שהוא יכול להגיע גם ל800. בעקבות כך הביצועים רחוקים מהמצופה (לאחר בדיקה מעמיקה על COD2 QUAKE 4 NFS). לאחר שעות של משחק התחילה תופעה של חלקי מסך מתים בNFS (כלאמר המסך נהיה שחור בחציו) וכו'. האם ייתכן שאלה יכולתו של הכרטיס, האם הבעיה בסמפל הספציפי שלי?
-
- 42 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: INTEL PENTUM 3 800 256-SDRAM RADON 9000 PRO 128 MB HD 20 GIGA אני לא מבין למה אני לא עובר את ה- 40 פריימים ?!?! זה כרטיס מסך פי שתיים יותר טוב ממה שהיה לי RIVA TNT ועם הריבה גם הייתי מגיע ל40 פריימים בקאונטר סטרייק מה נסגר?? יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מעוניין לשדרג בזמן הקרוב (אפשר גם לחכות עד אוקטובר אם כדאי מבחינת מחירים..). התקציב זה עד +- 1500 ש"ח. זה המפרט של המחשב שלי: האם הלוח אם מספיק טוב ותמוך בכרטיסים של היום? ומה לגבי ספק? C3450T Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray 1 ₪869 ZM70VALSIPW ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪56 GB75MD3H Gigabyte GA-B75M-D3H 1 ₪374 BUNDEL500 SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך לא משהו ל nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI-E אפשר בבקשה תגובות לגביו?, הכרטיס מיועד למשחקים הכי חדשים? האם מחיר של 500 שקל לא זול מידיי בישביל ג'יפורס סידרה 8 עם 512 מגה? בכל זאת יש כרטיסים מסידרה 7 שהם יותר יקרים. אנא הגיבו על הכרטיס מסך הזה או כרטיסיי מסך באותו סדר גודל או טובים מימנו תמורת מחיר משלתלם. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-