עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by idanmal,

היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Lord^Lior,

לאחרונה נתקלתי בבעיה של התחממות (כנראה) כרטיס המסך, ואני שוקל להחליף אותו. המחשב שלי: p4 2.4 256 ddr - 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr winxp pro AGP X 4 לינק לבעיה שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108237.0 עכשיו, רציתי לדעת, במקרה שהדרך לפתור את הבעיה היא כרטיס חדש ושום דרך אחרת - אני חושב שהכי ישתלם לי לקנות כרטיס זול (300-400 שח), ובעתיד - עוד כחצי שנה עד שנה לקנות מחשב חדש לגמרי. הכרטיס הוא לצורך משחק בלבד, ולא תוכנות גרפיות. לא מאד חשובה לי איכות הגרפיקה, אבל שיריץ משחקים חדשים (בעיקר HL2) בצורה חלקה על הגדרות סבירות. איזה כרטיס הכי ישתלם לי? עדיפות למרדנית מכיוון שמהם קניתי את המחשב תודה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by zWUUPEAPE,

Thanks to the great people here I've purchased a new computer a few days ago: Sapphire Radeon X1900XT 256MB Intel Core 2 Duo E6300 Western Digital 2 RAM 667MHz Gigabyte 965P-DS3 kitzer, sus. I have WinXP, with service pack 2, .NET Framework and all newest drivers installed, but I still get ridiculously low results with 3DMark2005 (almost always below the 20FPS mark, and a constant 0 (!) in the CPU test). I bought it from KSP, and I'm pretty sure they're reliable. I have no idea what the hell is wrong, so help would be very much appreciated... thanks.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by SuB,

הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by STi,

היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות 4850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה משנה אם אני אקנה GIGABYTE,PALIT,SAPPHIRE? ומה ההבדלים בין החברות? 2. האם יש הבדל בין GIGABYTE עם מאוורר ZALMAN לרגיל? (אני לא עושה OC). 3. האם הכרטיס הזה טוב גם למסך 22"? 4. האם עדיף 9800 על הכרטיס הזה? (הכרטיס מיועד למשחקים בלבד!) 5. אם אני קונה לדוגמה מחנות כלשהי כמו וולקום (http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7690) אני רואה שם שכתוב שהם נותנים את האחריות. ז"א שהאחריות לא תהיה מהיבואן הרשמי? 6. האם כדאי בכלל למכור את הכרטיס מסך שיש לי (יש בצד את המפרט) ולהוסיף 200 ש"ח לכרטיס 4850? (יש הבדל בביצועים במשחקים?) תודה מראש!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by shlomiu,

?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by DXT,

לכאורה זאת נראית שאלה דבילית למדי אבל העובדה היא שגרסת ה 64MB רצה במהירות שעון יותר גבוהה מזו של ה 128MB ולכן היא גם עוברת את ה 128 בבדיקות על Unreal Tournamnet 2003. השאלה היא האם לטווח הרחוק עדיף לי לקנות את ה 128 אך מהירות שעון וזכרון איטית יותר או 64 ויותר מהירות שעון וזכרון? האם בכלל צריך או אצטרך מתישהו כל כך הרבה זכרון גרפי? ואני מדבר על השקעה ל 1.5 - 2 שנים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. קודם כל אמרו לי שכל הנושא הזה של crossfire/sli הוא בעיה ושבעצם קורה הרבה פעמים שהכרטיס מתפקד כאילו הוא בעל ליבה בודדת בגלל שהמשחקים פשוט לא תומכים בו ובנוסף כל מיני באגים שמצריכים שינוי בפרופילים שונים ! יש אמת בדברים האלו או שאנשים רק רוצים להפחיד אותי ?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרויס מסך של nvidia 860m עכשיו רציתי לעדכן אותו אבל ראיתי שהעדכון האחרון של הדרייבר היה ב6.12.16 זה הגיוני שמאז לא יצא עדכון חדש? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? בעיקר Dota2(עושה streams), ואולי FIFA17 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP\IVORY מפרט המחשב: מעבד: i5 -3450 3.1GHZ לוח אם: Gigabyte z68p-ds3 זיכרון ראם: 2X4GB כרטיס מסך נוכחי: sapphire 6850 1gb ddr5 מארז: thermaltkae a90 ספק כוח: Antec 550W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? Dell uh23m 23" רזולוציה 1920X1080

24. Started by haim855,

מחפש מעבר כרטיס מסך שדרוג קטן במחיר טוב..כ700שח יד שניה מה עדיף המלצות בקשה.. חיפוש קטן ביד 2 הופיע לי ב500שח כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC שווה? זה מעבר טוב מgtx560ti? אשמח גם לתשובה.. דירוג של כמה כרטיסים שכמובן חזקים מ560 TI ושיכולים לימכר ב700שח כמו 7950 7970 r9 280 וכדומה דירוג מה הכי משתלם כיום (לדרישות כיום)

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.