כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה זיכרון משתמש כרטיס מסך מובנה nVidia 8200? :
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
החלפתי כרטיס מסך. הישן היה: GFORCE4 החדש הוא: RADEON9000 בעת הפעלת סרט עם כתוביות (בקובץ נפרד) אני לא מצליח לראות את הכתוביות ע"ג הטלביזיה אלא על מסך המחשב בלבד. האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ על פיתרון????? בתודה BONY
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין להריץhd ומעט משחקים קלים על גבי מחשב p 4 במהירות 3ghלשם כך הוא מחפש כרטיס מסך חדש agp. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-