עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Baz34,

האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Boomerang,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (Athlon64 3500 עם 1GB RAM ו- X700Pro עם 128MB של gigabyte. כרגע, עם ה- Catalist החדש ובלי overclocking בכלל הוא נותן באיזור ה- 2300-2400 ב- 3DMark 2005. זה נשמע נורמלי? יש לי על הכרטיס מאוורר של זלמן, אבל לא נראה לי שיש שם חיישן טמפרטורה (או לפחות אין לי שום דבר שמציג את זה). יש דרך "בטוחה" לעשות overclocking לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by PCguy,

לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?[/color]? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לבנות מחשב לאבא שלי, בעיקר לשימושים של גלישה באינטרנט, סרטונים, עריכת וידאו (ברמה בסיסית) ועריכת תמונות (ברמה בסיסית). השאלה היא האם אפשר היום לבנות מחשב שיבוסס על הדור החדש של המעבדים (Skylake) ולא לקנות כרטיס מסך חיצוני בסיסי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית

6. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Crazy Ivan,

מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by shay999,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by YairZ,

מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/

10. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

11. Started by timac,

בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by Avi952,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסים גרפיים שהייתי רוצה להשתמש בהם למשחקים. כרגע אני נעזר ב-chipset nForce 405 שממש לא נראה לי שהוא הולך להריץ משחקים כבדים בקלות (מבוסס על כרטיס גרפי ישן GeForce 6100)... אם יש לכם הצעות יותר טובות אז עד 700ש''ח (לא כולל מע"מ) יש לציין שאינני מעוניין בכרטיסי מסך מקצועיים במיוחד כדוגמת 8800 ו-3800HD ואין לי כוח לחכות עד שמחיריהם יגיעו לשפל... האופציה הראשונה: nVidia GeForce 8600GT 512MB PCIe במחיר 644ש''ח האופציה השנייה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 512MB במחיר 688ש''ח למקרה של שדרוג אחד מרכיבי המפרט של המחשב שלי הנה הרכיבים העקיריים: מארז+ספק כוח של 400W (יש מצב שאני מפריד את הספק כוח מהמארז אם אני צריך לשדרג אותו?) לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

15. Started by lhadad,

שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by itak,

אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

הורדתי את NVIDIA MONITOR VIEW על מנת לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. אבל מה שאני מקבל זה חלון בגיבריש וכשאני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור להביא אותי לטמפרטורה הוא לא מגיב. משהו מכיר את הבעייה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס x800gto ל-agp רציתי לדעת האם זה נכון שהספק שלי לא יחזיק? הספק הוא sunshine 230v זה מה שהצלחתי לראות שרשום עליו ואם לא האם הספק הזה יחזיק?: m-com 3/4 20pin atx 400w? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  21. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.