עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by War-Hammer,

אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ben_shi,

בבקשה תנו לי המלצות ,תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nivezrati,

ברשותי ABIT GEFORCE FX 5600 AGP X8 256 MB DDR TV DVI שעלה ל 1100 שקל לאור הביצועים הטובים יותר של הרידאון 9600 PRO אני מעוניין להחליף את הכרטיס שברשותי ל- GIGAXCUBE ATI RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 (1130.9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? שווה לחליף אותו בזה? והאם בכלל יסכימו להחליף את הכרטיס אפילו אם אני צריך להוסיף איזה 100 שקל?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

10. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. למה הם משמשים, והאם חובה לחבר אותם לחשמל?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Culandur,

עיזרו לי בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Culandur,

ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Modan2,

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Or ei,

בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. להורדת DirectX 10_1 White Paper v0.4.pdf: http://www.teamati.com/DirectX%2010_1%20White%20Paper%20v0.4.pdf תקראו את הכול. כידוע GEFORCE 8800GT שייצא בנובמבר לא ייתמוך בDX10.1 בכלל.. הכרטיסים של ATI החדשים שייצאו הם הראשונים שייתמכו בזה! וDX10.1 זה אכן שיפור רציני ששווה לשקול אותו בקניית כרטיס מסך.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bingo,

לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by YarYar,

הקירור טוב? אפשר לעשות איתו OC כמו שצריך? הוא ברמה של הקירור של leadtek או XFX או שהוא מאעפן כזה? זה חשוב לי. תודה! ואם כבר, הקירור של ה 7600GS DDR3 של Gainward טוב מספיק בשביל לעקוף את ה 7600GT ואפילו יותר מזה? שמעתי שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by pringles,

תמליצו על כרטיס מסך אני רוצה כרטיס סביר שלא יקר ופשוט יתן לי ביצועים נורמליים אני בכלל לא מתכוון לשים ויסטה אז נראה לי שלא יהיה לי שימוש בכרטיס שמיועד לDX10 ובכך עולה קצת יותר מכרטיס של DX9C שמביא אותם ביצועים במשחקים............... לא כך? אני רוצה לשחק במשחקים ברזולוציה 1024 על HIGH בלי פילטרים(בעיקרון זה מה שאני מצפה מהכרטיס לתת עם כמות פריימים שמאפשרת לשחק נורמלי, אפשרי להתפשר על הרזולוציה אבל ה1024 זה האופטימלי) מפרט AMD athlon 64bit 3000 gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.