עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הוא הציע לי גם את GTX 970 ב1550. אני מתלבט בין שניהם בתכלס זה עניין של תקציב, אלה מחירים טובים או שהוא שחט אותי?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  3. לבן דוד שלי יש מסך 15 אינץ' LCD של ACER, ובמסך יש מן נקודה ירוקה כזאת, כאילו מן "צריבה", אמרתי לו שזה כנראה כי הוא נגע במסך עם הידיים, מה זה עוד יכול להיות ?

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים : מעבד גרפי GPU ATI Radeon HD 2400 . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3533&CatCode=532 עולה 313 ש"ח יש לי AGP ואני מחפש משהו בסביבות ה 300 ש"ח . יש גם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862 HD3650 512MB אבל זה עולה 378 ש"ח . חנות : אייבוריטק .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/1 זה הכתבה, די מעניין לקרוא. הביצועים עצמם זה עמוד 5-6-7 בכל מקרה, אני ממש לא מבין איך הם קיבלו ביצועים כאלו נמוכים!! ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים! לא פחות מהר ממה שCOD4 רץ אצלי. וCOD4 רץ הרבה מעבר ל100 פריימים לשניה (מוזמנים לקרוא ביקורות, לא חסר ברשת, גם בGURU3D) אז איך הם קיבלו כאלו תוצאות?! נשמע לי די מוזר שמחשב עם מעבר I7 סופר מהיר, ולוח טוב, וזכרון 3 ג'גה בייט, וכרטיס מסך כמו 4870X2 בקושי מוציא 60 פריימים לשניה ב1920 על 1200. הייתי מצפה שמחשב כזה עם מנוע גרפי של COD4, יוציא יותר לכיוון ה100++ לשניה (אני לא מגזים, תסתכלו במבחני ביצועים של COD4, הוא הוציא איזה…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by יונתן4,

שלום המליצו לי על הHD2900PRO במקום 8800GTS 320MB מישו מכיר את הכרטיס? או יודע מתי הוא מגיע וכמה הוא יעלה? לא מצאתי אותו בשום חנות הוא באמת עדיף (בשביל משחקים בינוני וגלישה) או שלא שווה לחכות? ואם כבר, הוא יכנס לי בP150? או שזה כמו GTX? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אח…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, באתר רשום שצריך 650W אך בעל הכרטיס אמר שהוא מריץ את הכרטיס עם ספק של 520W וזה עובד לו סבבה. יש לי ספק של 550W, האם זה יספיק? אגב, אין לי חיבור של 8 פינים בספק, האם יש מתאם באריזה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

10. Started by star010101,

שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Klayhamn,

אהלן - הקדמה קצת ארוכה כרקע - ולאחריה השאלה עצמה. מי שרוצה לדלג - סימנתי היכן היא. אז, אחרי שמת לי לוח האם (עשר שנים אחרי רכישת המחשב ב-2013) החלטתי לקנות מחשב חדש במקום לנסות להציל את הקיים (בכ-1000 שח ללוח ישן תואם 4770K I7). אני די סגור כבר על המעבד שארצה (13700F לצורך העניין, למרות ששוקל גם AMD), המארז, ויתר הדברים - ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס המסך. כיום אני עם R9 270X RADEON - שעדיין עובד - ותפקד לי לא רע בכלל לכל המשחקים ששיחקתי: OVERWATCH 1 & 2 DIABLO PATH OF EXILE LEAGUE OF LEGENDS MTG: ARENA, RUNETERAA, ואפילו WITCHER 3 הוא הריץ יחסית סביר למרות שלא ממש השקעתי במשחק …

13. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by iDanVas,

הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yuvalg,

המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Oprapc,

בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roes,

מה זה fsaa ?? ומה זה עושה? זה קשור ל AA או ל AF ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ExploiT,

שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי חברים אני מתלבט בין שתי הכרטיסים היאלו. radeon7970 ו geforce 680gtx.אני צריך שתמליצו לי מה יותר טוב. אני אם ספק 700 w טרמלטק ומתלבט אני יודע ש rdeon הנ''ל עולה 2000 ו ה geforce הנ''ל עולה בסביבות 1000. אשמח לעזרה בהתלבטות תודה ויום טוב

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.