עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mega1234,

שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מר שאלה 2007,

אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??

3. Started by GuGuSH,

שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Sahar Ram,

שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060

8. אורח pita2k
    Started by אורח pita2k,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?

9. Started by technikz,

שלום לכולם! 8) התחלתי OC לכרטיס מסך שלי(Sappire HD5850) וברצוני להמשיך אותו אך התדר של הליבה יכול להגיע רק ל775,אחרי קצת מחקר הבנתי שאני צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך. ועכשיו מגיע השאלה,איך?מי?מו?מה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה להגיע לOC של 10-15% שזה פחות או יותר הOC שאפשר לעשות בלי העלאת מתחים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by lion03,

איך הכרטיסים של CLUB3D?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by yonatanph,

כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום מפרט המחשב הוא : לוח: Gigabyte GA-770TD-UD3 מעבד: AMD435 (פתוח לארבע ליבות עם קירור סטוק) זכרון : 2 סטיקים של Kingston 2GB DDR3 1333 אחסון: 2 HardDrive Samsung 1TB F3 (וכנראה שיתווסף אחד נוסף) ספק: enermax modu82+ 425W חשבתי ללכת על GTX460 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10706 אבל מכיוון שהספק 425 אני לא בטוח שהוא יחזיק כמו כן מדובר בHTPC אז קורץ לי כרטיס עם קירור פסיבי כמו זה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3584#ov מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davey101,

לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה

15. Started by matrix66,

היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. התקנתי WIN VISTA משום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה.. בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלף כרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10K התקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל. עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיה עודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופט המאיץ לא סתום והכל נראה תקין עוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיה אגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיה תודה למי שיעזור יש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?

19. הורדתי את חבילת הfull של K-LITE ושאני בא לצפות בסרטון באיזשהו אתר הוא ממשיך לעוות את הצבעים ולשבש אותם.. יש פתרון לבעיה? ד''א אמרו לי שצריך להוריד תוסף של XVID כדי שיעבוד כמו שצריך הורדתי גם ועדיין רואים מעוות את הצבעים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. אני יודע שה9000 מנצח את ה 440 אבל מה לגבי ה 460 אני לא ממש משחק במישחקים אני משחק רק בכל ה nfs ולפעמים כל מני משחקים דומים אז אולי אפילו עדיף לי כרטיס אחר ? ולא הבנתי מה ההבדל בpr0 ב 9000 בדקתי את שניהם ולשניהם מפרט טכני זהה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by הגיימר,

כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?

22. Started by ruve,

היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by OzNetzer,

שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן אנשים, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 2500 3.3GHZ לוח אם: Asrock H61M-HVS Socket 1155 H61 chipset מארז + ספק: Antec six hundred + PSU VP450P זיכרונות:Kingston DDR3/4GB/1333mhz G. Skill DDR3/8GB/1333Mhz כרטיס מסך:Sapphire HD Radeon 6870 GDDR5 1GB לא מואץ כוננים קשיחים: SanDisk Ultra Plus SSD 64GB SDSSDHP64G Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX קירור למעבד:סטנדרטי של intel. לאור המחירים המאוד מפתים, רציתי לשאול אם כרטיס מתקדם של 280X ירוץ בלי בעיות עם שאר החומרה או שאצטרך להחליף רכיבים נוספים (פתיחת Pandora). בעיקר אני תוהה לגבי הספק (450W). לפי הדרישות זה שונה מדגם לדגם - הSapphire דורש 750W (עם fireX 1000W) http://…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.