כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כיום הבדל המחירים בין הכרטיסים 9600GT ל 9800GT הוא קטן מאוד, אני רציתי לקנות 9600GT אבל המליצו לי על 9800GT ואמרו שזה עוד קצת כסף, וצודקים , אבל אני לא מבין למה הוא יותר טוב חוץ מזה שהוא גבוה ממנו במספר בסדרה אפילו לפי המדריך שהכין Dj-Electric אני לא מצליח להבין למה ה9800GT יותר טוב.. nVIDIA GeForce 9600GT מחיר: 530 ל 580 שקלים מפרט טכני: core clock: 650MHZ shader clock: 1625MHZ Memory Clock: 900MHZ Memory Interface: 256-bit חיבור כח דרוש: 6PIN Nvidia GeForce 9800GT מחיר: 640-750 שקלים מפרט טכני: core clock: 600MHZ shader clock: 1500MHZ Memory Clock: 900MHZ Memory Interface Width: 256-bit GDDR3 חיבור כח דרוש: 6PIN טמפ' GPU מקסימאלית: 105C זה העתק מהמדר…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם ההבדל בין radeon 3850 256MB לבין 3870 512MB משמעותי??? מה ההבדל בידיוק?? יש למישהו השוואה בין שנייהם?? ההבדל מצדיק 350 שקל? אם למישהו בפורום יש את אחד הכרטיסים אני אשמח לקבל עליו ביקורת כי אני רוצה לקנות... (אני יותר בכיוון של 3870) תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המעבד R5 5500 תומך רק ב PCIE3 חשבתי שזה משמעותי ואז ראיתי את הסירטון הזה וראיתי שעל הנייר ההבדל גדול ובפועל אין הבדל כמעט בין PCIE3 ל 5 . זה בדיחה , זה כמו SATA 2 ו SATA 3 , אני חושב ש PCIE3 מספיק לגיימינג .
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהנושא נטחן פה בפורומים, ושרב האנשים כבר לא עונים על שאלות כאלה, ואפילו עשיתי חיפוש וגם מצאתי המון ת'רדים בנושא אבל שום הצעה שם לא עזרה לי. הבעיה, היא, שאני רואה שחור לבן עם יציאת S-VIDEO. אני מחבר כבל SVIDEO ל-RCA, מחבר לטלוויזיה, ו, שחור לבן. ניסיתי החלפת כבל, לא עזר. החלפת שיטת שידור מ-NTSC ל-PAL A B C D E גם לא עזר, עדיין שחור לבן. כרטיס במסך הוא של אינטל (מדובר במחשב נישא של LG). כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהמחשב מאפשר לי רק 8 סיביות צבע, וכשאני מנסה לשנות ל-32 BIT זה לא אפשרי. מישהו יכול לנסות לעזור? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
יוצא לי להתקל הרבה פעמים בחוסר תמיכה עצום בכרטיסים של AMD בתוכנות כמו Blender, 3ds Max וכו'. סביבת הפיתוח הרבה יותר איכותית ונוחה בצד של הירוקים. ו-CUDA זה באמת מונופול. שימו את התוכנות האלו בצד, ותתקלו בעוד תקריות כאלו במנועים: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?20643-Official-Hardware-Performance-Survey דפדוף קצר בבנצ'ים שהמשתמשים פה העלו, מראה עד כמה הפער עצום.. ואלו כרטיסים בעלי פחות או יותר אותם ביצועים בהפרשים של 60FPS במנוע הזה.. דבר שיכול להיות מוסק מה"ידידות הצמודה" של nvidia ו-epic.. ויש סיכוי של-gameworks יש יד בדבר. המצב העגום כרגע הוא.. שאם יש לך כרטיס של AMD אתה יורה לעצמך ברגל בכל הנוגע לפיתוח.. והכרטיס שאני אקנה בקרוב, כנראה יהיה של הירוקים.. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-