עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hawk1,

שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 0xIDE,

Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Pika007,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!

4. Started by Zakash,

טוב אז קניתי לפני פחות משבועיים כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5... הרצתי עליו טסטים, קריסס והכל עבר מצויין עד שהחלטתי לנסות לשחק GTA, שם המחשב שלי קרס... (וידיאו למטה). גלשתי לכל מקום אפשרי ושאלתי מה יכולה להיות הבעיה, ההסבר הכי הגיוני שקיבלתי זה שהכרטיס מסך חזק מידי בשביל להריץ את המשחק (הזכרות של הכרטיס מסך) וזה מקריס אותו. זאת כמובן אחרי שבדקתי את כל שאר האפשריות שיכולות לגרום לבעיה (כגון וינדוס, דרייברים, חום וכו...) אבל עכשיו קרה לי משהו מוזר, נכנסתי ל Halo 2, שיחקתי ופתאום אותו הבעיה! פה החלטתי לנסוע ולהחליף את הכרטיס מסך... נכנסתי לפורום של ATI לבדוק אם הגיבו לי בנושא עזרה שפתחתי ואני מקבל הודעה כזו: I've got the same damn problem, however it only happ…

• 85 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. לאחרונה שקלתי לשדרג לווינדוס 10, שדרגתי ואכן מיקרוסופט עשו שיפורים ענקיים מהפעם האחרונה שטיילתי בה כשהדגש הגדול הוא סוף סוף הדרייברים מלפני שנתיים כן עובדים בה השיפור שחוויתי גרם לי לחשוב אולי אני מפספס משהו ואולי כדאי לשקול חזרה למערכת הפעלה שנטשתי לפני הרבה זמן ווינדוס 7 אז ככה CineBench: WIN7 14.12 - 91FPS 18.6.1 - 89FPS WIN8.1 14.12 - 83FPS 17.7.1 - 74FPS WIN10 18.6.1 - 84FPS גם ב3DMARK היו קפיצות של בין 200 ל-500 נקודות יותר מאוחר אני אפרסם אותם מסודר הכל עם התקנה נקייה, מערכות עדכניות ובפלטפורמת ה64BIT טוויקים, דרייברים עדכניים וממוצע של 3 בדיקות כל הפעלה מחדש נבדק תחת I7 2600K\7970GHZ עושה רושם שAMD עושה …

6. איזה כרטיס, הכי זול, מסוגל להריץ כל משחק שקיים היום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הנ"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לחברים הקבועים בפורום שעוברים על השרשור בו הנני מתאר את מסע רכישותיי, ידוע כי שלשום הצטיידתי בכרטיס RX480 ביד 2. מי שקרא יודע על מה מדובר, מי שלא (ורוצה להתעדכן) מוזמן לסור לשרשור הרלוונטי ולקרוא שם. כך או אחרת לאחר ערב ארוך של משחק עם הצעצוע החדש, תוך נבירה ברשת ולמידה הכיצד נכון לקנפגו (שכן כל חיה ותכונותיה היא) אין לי אלא לבשר על שביעות רצון (שזה אינו טריויאלי) ומיד נראה מדוע. בעוד ש- rx480 המקורי בעת ההשקה, מה שנקרא דגם רפרנס (שאינו מומלץ אגב) רץ על 1266mhz צנועים יחסית, הכרטיס המקוסטם שרכשתנו מגיע מומהר מהמפעל על 1303mhz , שהם כ- 3% המהרה מעל התדר הבסיסי של הסדרה. הכרטיס הוא MSI Gaming x RX480 - 8GB edition : https://w…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by edi17,

שלום לכולם! האם משהו מכם שמע על הכרטיס החדש של Gigabyte? יש פה לינק לחנות שמוכרת אותו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3194 הוא עולה בסביבות ה- 1400 ש"ח... יש עליו קירור של זלמן "עצבני", דעתכם...? מחכה לתשובות. נ.ב זה הקירור http://techreport.com/reviews/2005q2/zalman-vf700s/index.x?pg=2

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rlord,

איזה מבין השלושה יתן ביצועים טובים יותר במשחקים? Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9500GT XXT OC 256MB DDR3 PCIe Pine - XFX nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe בבקשה תענו אני צריך כמה שיותר דעות אני בדילמה לא יודע מה לקחת.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by marik,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NiMo1771,

היי, אז אחרי 7 שנים ה-7950 העתיק שלי מת. הוא אמנם ישן אבל עמד בכבוד גם עם משחקים חדשים. אני כבר לא משחק הרבה כמו פעם, וגם פחות חשוב לי לשחק על הגדרות גבוהות (למרות שמעדיף לא לרדת ממדיום). מצאתי בלוחות כרטיס מסך 1660 של MAXSUN ב-700 שקל, מחיר שבד"כ נמכר 1060 6gb שחלש ממנו. מישהו מכיר את החברה הזאת? מומלץ? לא מומלץ? או שעדיף ללכת כבר על 1060 מחברות מוכרות כמו ג'יגהבייט? תודה.

17. Started by netanel38121,

רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dorbarnea,

אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. צהריים טובים הגעתי לפורום הזה דרך חבר טוב שהמליץ לי להירשם ולשאול כאן יש לי מעבד בן שנתיים כמעט E6300 1.8MHZ ויש לי כרטיס מסך מסוג ג'פורס 7600 הרגיל... הכרטיס בקושי מריץ משחקים והגיע הזמן לשדרג. אפילו בפיפא מקרטע חחח התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל בלי חריגות אז החלטתי שאני אלך על אחד מהכרטיסים האלו HD4850 http://tms.co.il/product/5701 http://tms.co.il/product/5674 השאלה שלי היא כזאת: בכמה המעבד שלי יגביל והאם יהיה "צוואר בקבוק" גדול ? האם כדאי ללכת על מוצר זול יותר כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? ואיזה משני הכרטיסים שהזכרתי עדיף ? שניהם באותו מחיר אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אני לא רוצה להתעסק בזה יש לי 2GB זכרונות ולוח אם של GIGABYTE ו500W ספק כ…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  21. שלום, ה-4200 שלי עובר הלאה, אז, בלית ברירה, הגיע הזמן להשתדרג . לצערי אני כבר לא כ"כ עוקב כבר אחר ההתפתחויות בתחום בשנים האחרונות, אז ארצה לדעת, מיהו מחליפו של ה-4200, המלך הבלתי מעורער של המגזר התקציבי? תודה מראש .

22. אני מנסה לגבש דעה בקשר לאיזה כרטיס אני רוצה לשדרג ואני לא מצליח 1950GT 256MB הוא הכי זול (~670) 1950PRO 256MB יקר ממנו בערך ב100 ש"ח ובעל ביצועים יותר 1950XTX 256MB הכי יקר (~1000) ביצועים עוד יותר טובים אני לא יודע אם כדאי להסתפק במשהו יותר זול או לקנות כבר משהו יותר רציני או בכלל לקנות כבר 8800 או 2900 התקציב שלי די גמיש אבל רצוי שלא יעבור את ה1000 יש לי מעבד AMD 64 3000+ זכרון 2GB DDR 400 מה הכרטיס שהכי יתאים ויהיה הכי כדאי *איזה ספק אני צריך בשביל הכרטיסים האלה? *אם כדאי לקנות גרסאת VIVO של הכרטיסים האלה?

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

25. עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.