כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.vr-zone.com/index.cgi?i=2485&s=1 פאדיחה לנוידיה ניראה לי בסיבוב הזה הם גם הפסידו G70 שבא עם 24צינורות עיבוד...לעומת ה R520 שבא עם 32 צינורות עיבוד ומהירות ליבה של 700 פלוס!!! מדברים שהרדאון החדש מעל 10000 ב3דימרק 05 לעומת 8000 בלחץ ל7800GTX וביכלל ה SLI נותן בקושי 40 אחוז שיפור...
-
- 86 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי 6600GT ויש לי פריזים במשחקים . זה הDRIVER שיש לי - DRIVER DNA 1.8 השאלה למה זה קורה והאם היתה למישהו בעיה דומה שנפתרה לדוגמא DRIVER זכרון בקיצור יש למישהו פתרון בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כן כן מה ששמעתם כניראה שATI שיחקו אותה בכרטיס והביאו מתחרה ראוי ל6600GT ועוד במחיר זעום של 150 דולר לגירסת ה256 מגה ו130 דולר לגריסת ה128 מגה פשוט מדהים הכרטיס עובר את ה6600GT ברוב המבחנים (אומנם בקצת אבל עובר) ועוד במחיר כזה הנה הסקירה http://www.hkepc.com/hwdb/x800gt-1.htm
-
- 58 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מתי הוא יגע למישהו יש מוסג וגם כמה יעלה בארץ מישהו יודע תודה מראש?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שדי מציקה לי מדי פעם אנחנו רואים שחברה מסןימת מוציאה גרסא "מסורסת" של כרטיס מסוים עם מספר מופחת של צינורות עיבוד ואחרי כמה שבועות אנחנו רואים איזה OCקר שמצליח לפתוח את הצינורות הסגורים ואז הכרטיס נהפך לגרסא היותר חזקה אז השאלה שלי לי היא מדוע החברה שמה את הצינורות האלה מלכתחילא עם הם מיועדים להיות סגורים!!! בכל מקרה עולה להם כסף לשים את הצינורות האלה אז מה הקטע?? זה כמו לסלול כביש ולהשאיר אותו סגור!! מה הקטע פה? אם כבר סללת את הכביש תשאיר אותו פתוח!!
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני עומד לקבל 6800GT אבל יש לי שאלה לפני בחירת החברה, יש הבדל גדול בכרטיס בין החברות שמייצרות אותו (לדוגמא בין גיגהבייט ללידטק)? או שכל מה שמקבלים הוא אותו דבר ואפשר להגיע לאותו אוברקלוק בכל החברות(עם קירור סטוק)?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את הכרטיס מסך הזה ATI Radeon 9550 256MB DDR + TVOUT+DVI http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.4.html אז נכנסתי לאתר של היצרן ושמה יש את המפרט המלא שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm עכשיו המחיר שלו בהרבה יותר נמוך מהשאר ואני להגיד תאמת לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל המפרטים... אז מישהו יכול להעיף מבט ככה במפרט שלו ולהגיד לי שהכל בסדר ואין בוא איזה פאק שלא רואים 'מבחוץ'... ועוד שאלה קטנה, מה זה DVI ומה אני יכול לעשות איתו... תודה .
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם עולים 2000 ש"ח: philips 190s5fs lcd למה המסכי סוני כל כך מכוערים?? הצעות למסכי 19 בלבד בבקשה ---------------------
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין השניים.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
GIL FORSA AGP FX6800 128MB RETAIL 1,336 Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP 1,083 אני הזמנתי את ה-6600GT לפניי כמה ימים כדאי לבטל את ההזמנה ולקחת את ה-FX6800 ?? מה ההבדל בין שתיי הכרטיסים מה יותר טוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=8250
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM G FORCE 2 כרטיס המסך הוא מגבלה גדולה של המחשב בתחום המשחקים והרבה משחקים לא רוצים לפעול בגלל הכרטיס המיושן. אז אני מחפש כטיס מסך שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בתקציב של 400 ש"ח +-. תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שבוע הבא אני בארה"ב ותיכננתי לקנות 6600GT (היום ראיתי ב150-160 דולר) פתאום יוצא לו הX800GT ועכשיו אני עובד עיצות על הנייר ההחלטה ברורה - הX800GT (ובעתיד בטוח ימצאו את הדרך לפתוח עוד כמה צינורות עיבוד ואז. ..) השאלה המתבקשת האם אני צודק , והאם הוא כבר יהיה על המדפים בארה"ב ? (משום מה לא מצאתי אותו בהשוואות מחירים שם) אם בארץ מציאים אותו כבר למכירה אז הוא בטוח על המדפים שם, נכון ? עוד משהו למישהו יצא לקנות בחו"ל כרטיס מסך ? יש אחריות גלובלית ? מה קורה אם נדפק הכרטיס? נדפקתי ? ואיזו חברה עדיף (אם תהיה לי האופציה לבחור ) -sapphire, GeCube , HIS or power color ??
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התלבטתי אם לקנות אחד מאלה: Samsung 710T Samsung 930B Viewsonic VP171S השני 19" כולם אני חושב עם חיבור DVI השני גם מציג קונטרסט מרשים מבחינת מחיר הראשון בערך 1800 והשניים האחרים בסביבות 2500. השאלה שלי מי מהם שווה תוספת של 700 ש"ח, אם בכלל. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-