כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למישהו יש מןשג מתי יגיעו כרטיסי ה-GF 65nm?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספק כוח Enermax Pro82+ 525W וכ. מסך Asus 8600GT. אני רוצה להחליף את הכ. מסך וחשבתי גם להחליף ספק בהתאם לצורך. אם נגיד שאני לא מחליף ספק, מה הקוניפגורציה הטובה ביותר שאני כול להעמיס עליו ? כ.מסך בודד או אולי מערך של שני כ.מסך ? המפרט הוא כזה: Q9450 EP43-DS3 4 GB DDR2 800MHz SATA HDD * 2 IDE HDD * 1 צורב DVD רגיל קירור למעבד Zalman 7700 2 מאווררים 120mm וכמובן כל הדברים הרגילים שמחוברים למחשב ב USB (מקלדת, עכבר ושאר שטויות) תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי MSI Geforce 4 Ti 4600 עם כניסת וידיאו. אני מפעיל אותה בהצלחה לתפיסת וידיאו, אבל מה שאני צריך זה להציג (לא לתפוס) את התמונה ב Full Screan.... אני צריך את זה בשביל ניסוי קטן שבו אני מחבר את ה PS2 ל Video in ומשחק על מסך המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס : 1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים. 2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים). אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות. *הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם …
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התאריך יציאה של הסדרה 69xx, ואם הם יהיו יותר חזקים מ59xx 2. ראיתי את זה באיזה פורום אחר: I would seriously pass on the series and wait until Q2 of 2011 and get the 7xxx series, which will be built on the new 28nm fab process. Until the 28nm fab is launched you are essentially paying money for the 5000 series with a few tweaks, that in reality aren't going to make that huge of a difference. This is the same reason I kept my GTX 275 and am skipping the Fermi chipset, 4xx series, from Nvidia, the new fab process will be launched for them as well around Q2. מישהו יכול להסביר לי מה זה 28nm ולמה זה יותר טוב? שווה לחכות? 3. מתי תצא הסידרה החדשה של nvidia ואם יש משהו שידוע …
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel E6600 2 GB זכרון לוח אם Gigabyte 965p-ds3 ספק 500w jspteach וכרטיס מסך שאני רוצה להחליף שהוא sapphire X1900Gt שהתקלקל אם אפשר למצוא כרטיס שלא יעשה בעיות כי כל פעם היו לי בעיות עם כרטיסי מסך בכמה מחשבים בעיקר בקשר להתחממות שלהם, וגם כרטיס שיחזיק כמה שיותר משחקים בטווח הארוך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהדייברים של ATI יוצאים פעם בחודש אפילו קצת פחות לפעמים... ואני שם לב של NVIDIA כל הרבה זמן... רציתי לדעת כל כמה זמן NVIDIA מוציאים דרייבר ??? אן שאין להם זמן מוגדר ???
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
התדרים של הכרטיסים: 8800GT 600/1500/1800MHz(core/shader/mem) 9600GTS 650/1500/2000MHz(core/shader/men) HD 3850 668/1660MHz(core/men) נבחן בדריבר 169.09 שעבר מוד 9600GTS 8800GT HD3850 מקור: http://en.expreview.com/?p=145#more-145 דעתי האישית: תוצאה דיי נחמדה ועוד לחשוב ש9600GTS בלי דריבר מתאים. אבל לקחת את זה בערבון מוגבל, כי סתכלו שהוא מזוהה כ8800GT רקע על 9600GTS: הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס מסדרת 9 החדשה של אנוידיה שתצא שנה הבאה ויבוסס ליבת D9P הכרטיס הזה יהיה הראשון מסדרת 9 שיצא, מה שאומר שאנוידיה שינתה את האסטרגיה מלהשיק את ספינת הדגל קודם, ללהשיק כרטיס מיד-רנג'. הכרטיס יצא 18 בפברואר ואמור להילחם ב HD3850
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-