עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TapUdi,

המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by gameplan,

כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Devil Servant,

האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני חשבתי לאחרונה על דבר שיכול לקרות. הX1650XT מבוסס על הליבה של הX1950Pro,אך כך,אפשר לפתוח אותו לX1950Pro?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by iveco,

אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?

6. Started by asta,

אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Jahwarrior,

שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by okpimp,

יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Oprapc,

יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yuraxp,

כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by oppxp,

קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by hackermeir,

התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. https://wccftech.com/samsung-gddr6-memory-16gb-announced/ https://www.techpowerup.com/238672/samsung-announces-new-gddr6-memory-8-tb-ngsff-ssd הולך להיות מענין עם הטכנולוגיה החדשה של סמסונג, אם זה באמת נכון, הכרטיסים הולכים להיות חזקים . memory interface של 1080TI עומד על 484GB זאת אומרת שאם "2080" יגיע עם רוחב של 512GB, הוא יהיה חזק ב 7 אחוז בערך מ 1080TI לפחות חתיכת ספקולציה GPU Memory Technology Updates: Graphics Card Name Memory Technology Memory Speed Memory Bus Memory Bandwidth Release NVIDIA GeForce GTX 1080 GDDR5X 10.…

17. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?

19. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

20. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by noam128,

שלום, יש למישהו נסיון עם הנ"ל? אני שוקל לעשות מערך של שלושה U2410 של DELL עם 6950HD. (יש לי את הכרטיס ומסך אחד) האם החוויה שווה את ההשקעה? האם המסגרות של המסכים מפריעה לחוויה?תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. האם העייה במחשב? במקרן? לגבי המקרן: כשאני לוחץ על MENU אז גם את התפריט של המקרן עצמו הוא מראה לי בכתב הפוך - אז אולי הבעייה במקרן?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by ZorD,

ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש

24. Started by pbl1,

לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by faceman_007,

http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html פשוט מדהים מה שקורה פה....מקווה מה שאמרו בכתבה יתגשם :

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.