כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=8&shownews=8656
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הזמנתי מ פנדה ת XFX 6800 U והם דיברו איתי היום ושאלו עם אני יהיה מעוניין להחליף ל ליטדק עם הוא יגיע אליהם קודם ויישאר להם בשבילי אבל ההתלבטות שלי היא ש ה XFX בא כבר ישר מהחנות עם אוברקלוק של 450/1150 והליטדק בא עם הציפ הרגיל של 400 1100 ואז ההבדל הוא שאני לא צריך לעשות ל XFX OC כי הוא כבר מגיע ישר ואז אני לא צריך להסתכן באוברקלוק עם ה ליטדק אז מה אתם מציעים לי לעשות ????? נ.בייקח עוד איזה שבועיים וחצי שלוש עד ש ה XFX יגיע.... ואני כבר מפנטז עליו יותר מדיי זמן .... לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 ההבדל הוא 200 שקל וזה לא משמעות…
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870 ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול. אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות. אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים. ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB? תודה
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/pro_list.asp#2 http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6600gt.jpg
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום האם כדי באופן כללי להגדיר במשחקים שונים שה vertical sync יופעל או שיהיה כבוי? אני הבנתי שה vertical sync זה מגדיר שהתמונה שמקבלים במשחק לא תיהיה מרוצדת, אבל זה מוריד בfps לא? ומה ההגדרה המדויקת למצב vertical sync? תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אחותי הולכת לקנות מחשב חדש: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX Abit NF7 Nforce 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 WD 80GB 7200RPM 8MB Club3D Radeon 9600Pro 128MB 128bit TV/DVI Video Card LITE ON CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 אני לא מבין במסכים, אז לא יכולתי לבחור אחד לבד. אז אתם מוכנים בבקשה להמליץ לי על מסך 17" (CRT כי יותר זול, לא חייב שטוח) טוב? הוא מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט. התקציב של אחותי מאוד מאוד מוגבל, היא יכולה להוציא עד 900 ש"ח על מסך, ואפילו עדיף הרבה פחות אם אפשר. ועוד משהו: מה דעתכם על הכרטיס מסך שבחרתי? הוא טוב? אפשר להשיג כרטיס מסך שמיועד למשחקים, טוב יותר בתקציב הזה? עד 870 ש"ח. http://www.pandas.co…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תגידו שמעתי שבכרטיס Hd4870 מומלץ מאוד לעדכן ביוס לכרטיס כי שמעתי שיש בעיות עם ה 4870 אז השאלה שלי עם גם ה 4850 עושה בעיות וצריך לעשות לו עידכון בביוס?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
asus gtx 560 ti top vs gtx560ti hawk
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העסק יצא לדרך, מתחילות להתווסף הצעות לאט ומעט אך בטוח. אם מישהו רוצה לעזור, בששון ושימחה, הצעות לשיפור התהליך יתקבלו בשלושה העתקים. ----------------------------------------------------------------------------------------- עידכון - 17.11.2009 רשימת המבקשים : 5770 : F430 avinatbezeq 5850 : Black_dregon Cha0stAlker Tzafrir isotope almonime HeroesCut X-WarrioR yotamavi k[]m tmpusr 1gever1 5870 : verynoti, DannyGG ---------------------------------------------------------------------------------------- *** אם למישהו יש מידע לגבי חנות או רשת שעדיף להמנע ממנה ( מסיבה טובה ) , נא לא להשמיץ ותשלחו לי הודעה בפרטי *** ** אם החסרתי או שכחתי חנות זו או אחרת, תזכירו לי ואני אברר …
-
- 105 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
;D מה כדאי יותר לרכוש? מה אתם ממליצים אני לא יודע איזה מהם לרכוש יש לכם במקרה מיפרט אם הביצועים שיהיו לשניהם ? נ.ב שני הכרטיסים הללו יכנסו לשוק תוך פחות מחודשיים
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
עד היום, עבדתי עם מחשב סלרון זמני, עם GeForce 4 שהריץ דווקא NFSMW יפה, עם גראפיקה שבאמת נראת לי די פשוטה.. עכשיו, כשמחשב ה AMD שלי חזר.. אמא'לה! אני לא מזהה את המשחק. קודם כל, אני רואה כל מיני אפקטים מדהימים, מהירות לא מהעולם הזה, שמים שמשתנים לשקיעה וגשם, וכמו אפקט מהירות כזה, וצלליות מתחת למכוניות ולחפצים, וסרטוני DVD שלא היו במחשב הקודם. מה הסיבה שבמחשב הזה אני רואה את המשחק יותר יפה? במחשב הזה יש GIGABYTE GeForce 6600 256MB. צירפתי תמונה מהמשחק. ד"א, הוא מריץ את זה על 30FPS, אני לא מאמין.. הכרטיס הזה כזה טוב! (בלי עין הרע.. כן, אני מאמין :) הנה תמונה עם איכות טובה, לקחתי אותה מהת'רד הרשמי, ככה בדיוק זה נראה אצלי: http://img339.imageshack.us/img339/8549/lamb…
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-