עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by theDeath,

שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lord^Lior,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ו - Half Life 2, אז כרטיס שבא עם HL2 יחסוך לו כ - 200 שח (שבעצם ירדו מהמחיר של הכרטיס). תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  7. השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  8. אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  9. יש לי מחשב בן 4 שנים, הכרטיס מסך האהוב שלי 8800GTS 512 הלך לעולמו (פתחתי אשכול ב"מפרטי מחשב", עכשיו התקציב השתנה אז העדפתי לפתוח חדש בפורום הנכון) התקציב שלי הוא 500 ש"ח המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים יותר מהנ"ל, שיעבוד טוב גם על מסך 32 אינץ'. קראתי על 9800GT 512 והתאכזבתי לגלות שהוא לא משפר שום דבר. אולי הגירסה של הג'יגה תהיה עדיפה? מבקש המלצות על כרטיס חלופי. תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. המפרט שלי הוא כזה עם מסך סמסונג 19" מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 אני רוצה בעיקר כרטיס מסך שיריץ בקלות PES 09 וגם את PES 10 בצורה הכי חלקה שיש

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  11. יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3, היתה נפילת מתח וככל הנראה נשרף הכרטיס מסך GeForce 8800GTS 512mb . אני לא גיימר אבל אח שלי אוהב לשחק במשחקים חדשים וצריך שהם ירוצו סבבה, ככה שאין לי צורך בכל מיני מפלצות מקוררות עם חנקן נוזלי ותחנת כח קטנה.. אשמח לקבל הצעות כי אני ממש לא מעודכן אם זה עוזר אז המפרט הוא בגדול כזה intel core 2 duo E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק 460W 4 giga ram תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by No-Limits,

שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  16. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤1598 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤477 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤506 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 מחיר: ¤371 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤420 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤790 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמ…

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום לכולם... המפרט הבא מיועד לילדות בנות 10-12: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Samsung 793DF הרכבה מחיר 3802 ¤ כמו שאתם רואים במפרט הזה חסר כרטיס מסך.. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה טוב למשחקים קלים - בינו…

• 11 תגובות
    • 574 צפיות
  18. לפני כמה ימים עשיתי הזמנה של טלוויזיה LCD 32 אינצ' של LG (דגם 32LC53) במפרט שלה כתוב שיש לה שני חיבורים של HDMI ואחד של DSUB נכון לעכשיו יש לי כרטיס של ג'יפורס 7300 ג'י.טי. SILENT של ASUS (לינק לדגם: http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&model=1193&modelmenu=1 ) יש מצב לחבר את הטלוויזיה עם המחשב עם כבל שצד אחד שלו זה DVI וצד שני שלו יהיה HDMI ויעבוד גם צליל וגם תצוגה או שאני צריך כרטיס מסך אחר??? אם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה וכמה העלות שלו (אני מוגבל עד 500 ש"ח בלחץ) שגעו חופשי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי כרטיס מסך חדש מתוצרת ATI ואני לא מתמצא ממש בכרטיסי מסך, לכן, אני רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך של ATI אחד טוב הינה מה שאני מבקש: מחיר שנע בין 0-800 שקל 256MB PCI-E ושיוכל להריץ משחקים כמו DOOM 3, F.E.A.R, HALF LIFE 2, CALL OF CTHULHU, SWAT 4, CALL OF DUTY 2, BATTLEFIELD 2 ודומים להם.... אבל שיוכל להריץ טוב! בלי שיתקע שאני אוכל להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה! זה הכל בעצם.... תודה ענקית לכל מי שימליץ לי ויושיע אותי....

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by yotam360,

התקציב הוא 1500.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. עם 2 יציאות DVI כאן יש מידע על הFX570 http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Amital,

כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by Sapinho,

שלום חברים אני צריך עזרה ממכם בלמצוא כרטיס בתקציב עד 500 ש"ח .. אני אולי יכול לתהגמש טיפה בלשלם ממש טיפה יותר בשביל להיות עם ראש שקט .. קראתי טיפה פה בסקרים ואנשים ממליצים על כרטיסים GTS450 .. שהוא במחיר גם סביר : ... האם זאת התשובה האחרונה או שיש עוד הצעות לגבי כרטיסים אחרים שיכולים לעמוד גם בביצועים של ה 9800GTX .. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.