כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
רכשתי 4550 אתמול, ובEVEREST הוא אומר לי GPU CLOCK = 110MHz (ORIGINAL 600MHz מה הסיבה לכך? כמו כן, בWINDOWS 7 הכל עובד חלק, אולם כשהרצתי את XP, קיבלתי blue screen of death.... [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 01:15:39 אוקיי הסרתי את הGPU וחזרתי לחלונות 7, והסתכלתי על עוד כמה דברים :Pixel fillrate : GMA950 : 1600 HD4550 : 440 HD4550 : REAL CLOCK : 299MHz, original 750MHz Effective clock : 599MHz למישהו יש מושג מה לעזאזל קורה פה? אין ספק שהמערכת עובדת יותר טוב עם ה4550, אבל אני לא קרוב בכלל לקבל את מה שאני יכול לקבל, לא?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין HD5870 לבין HD5970 העניין הוא כזה.. כרגע יש לי לוח אם (מה שרשום במפרט) - ללוח יש רק חריץ PCIEX x16 שבו כ. מסך יוכל לנצל את מלוא הכוח. השאלה שלי היא כזאת.. האם ללכת על 5970 אחד, או אולי צמד 5870? אם אני אלך על צמד 5870 האם הלוח לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אני גם מתכוון לקנות את האנרמקס 1050 וואט, כך שחשמל לא יהיה הבעיה פה. הבנתי ש 5970 אחד חלש מ2 5870, כמו כן אני ארצה בעתיד להשתמש ב eyfinity של ATI בשימוש בכמה מסכים. אנא עזרו לי להפסיק את ההתלבטויות שלי ולבחור במלך(מלכי) הביצועים החדש(ים) שלי! אגב מתוך האתר של GIGABYTE לגבי הלוח שלי: *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) *1 x PCI Expr…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנקרא SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 PCI-E HDMI http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=276&lid=1# ואני שוקל להתקין אותו בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#sp השאלה שלי היא האם להתקין אותו בחריץ PCIEX16 או PCIEX4 במפרט של הלוח אם כתוב כך: For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. תודה, קובי
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסל 9800gtx כשנקנה לפני שלושה חודשים...לאחר ששמעתי שיצא דרריבר שתומך ב Physx אמרתי לו להתקין והוא שאל אותי כמה שאלות..... 1.כשהוא מתקין את הדרייבר 177.92 הוא צריך להתקין גם Physx בנפרד? 2.האם לאחר ההתקנה של ה Physx והדרייבר צריך לעדכן משהו במשחקים? 3.האם יש דרייבר אחר שתומך Physx והוא לא ?beta 4.האם ה Physx מוריד fps? תודה לכול העוזרים....
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
P4 2.6 1GB RAM האם היא תגביל 7600GT ? זה לחבר שמעוניין עכשיו לקנות את הכרטיס, תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ולילה טוב, רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם הם משתווים בכוחם. דגם ה - RX 6900 XT נמכר ב 5960 ש"ח דגם ה RTX נמכר ב 9820 ש"ח מי עדיף מבין שניהם? והאם הכרטיס RTX3090 מצדיק את מחירו הנוכחי כרגע?. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
- 2 followers
-
-
מי משניהם מומלץ? ללא תלות במחיר (אני מזמין ישירות מהיבואן) L1770HQ L1732TQ מנהלים: תמחקו את ההודעה התבלבלתי בת'רד
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-