עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by baruch28,

איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by kobt,

אני קונה 9600XT 256 MB AGP ואני רוצה לדעת איך הוא אם משחקים??? איך הוא אם משחקים חדשים וכבדים??? יש לי 512 DDR ומעבד 1.6 ואני יודע שהמעבד הורס אבל זה ממש ישפיע?? אני מת לשחק NFS MW בצורה חלקה ויפה כי עכשיו יש לי GFORCE4MX וזה פועל לאט איתו.. איך הוא יפעל איתו??מדיום בערך ?? יש מצב לתמונה איך יראו אצלי אם הכרטיס??וזה יעבוד חלק על אפקטים עד הסוף?? אני גם רוצה לדעת איך הוא אם המשחקים הבאים: FAR CRY FEAR HITMAN4 PATH OF NEO ובכללי איך הכרטיס??? על תבאסו אותי למה תכננתי עליו אחושרמוטה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Serene,

שבת שלום . לאחר שנה וקצת שנהניתי מהכרטיס, עקב החלפת מסך, ומיצוי סבלנותי לרעש והחום שלו, אני חושב שהגיע הזמן לשדרוג . כאן ההתלבטות: GTX260 בגרסתו האחרונה(216, 55n) או GTX285. מלבד זאת ניצבת השאלה האם המערכת שלי תגביל? את המערכת אתם יכולים לראות בצד, ולעצלנים שמביננו אני אסכם. Q6600@3Ghz P35 4G Ram Corsair Hx520. לדעתי כמה דברים עלולים להגביל פה: 1. הספק; 40A ו-480W רציף. האם הוא יספיק להחזקת המערכת? (משיטוטי הקצרים ב-google מצאתי שכן, אבל אשמח לאישורים נוספים). 2. המעבד; לפי הכתבה הטריה באתר, לצורך בדיקות כרטיסי מסך חדשים, הם נאלצו להחליף את המעבד מכיוון שהוא הגביל את הביצועים. האם האוברקלוק הקיים במעבד או OC יותר גבוה יפתרו את הבעיה הזו? 3.לוח אם; לפי תכונות…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by barbaresh,

שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by vehter,

לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. 1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  13. היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  15. היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by K0sTa,

מישהו יכול למצוע לי את הביצועים של הכרטיס mx 440 64 רצוי בפחות בילבולי שכל תודה!

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by ehudm1,

שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  19. בגלל הrush הענקי שעובר על הפורום בגלל הדרייברים האלו והיכולות שלהם בשיפור ביצועים הדיון הזה נפתח. מטרתו היא לכלול את כל החומר, כל השאלות והתשובות ומניעת הצפת הפורום בשאלות חוזרות על עצמם ודיונים מקבילים. נתחיל בFAQ הכולל מידע והתחלתי על הדרייבר ונמשיך בתגובות נבחרות הקשורות לעניין (לחיצה על השורה לפני הציטוט תוביל לדיון המקורי) משתמשים מתחילים ו\או מתלבטים: אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שלא מצאתם עליה תשובה משתמשים מנוסים: אתם מוזמנים להוסיף מידע ולעזור לאנשים

• 478 תגובות
    • 55.8k צפיות
  20. Started by pC gUy,

שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by amit22,

האם המהיריות שעון של הכרטיס זהות ל9800 pro ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dnz,

קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by DukeOfNight,

שלום ובוקר טוב לכולם! שמי דימה, אני חדש פה ואני עוקב אחרי הפורמים כאן הרהבה, והחלטתי להירשם היום ולנסות להשקיע ולתרום מחלקי אבל.. לפני זה יש לי שאלה: יש ברשותי משחב, ו 2 כרטיסי מסך: 1: http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/09/19/nvidia-geforce-gtx-970-review/2 2: http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11197-12-40G/dp/B008PQAE98 מהכתבות שקראתי באינטרנט- שDX12 יתמון בחיבור 2 כרטיסי מסך מיצרנים שונים- ויתייחס אליהם כ כ.מסך 1 שמחובר עם כבל SLI או CROSSFIRE. ורציתי לדעת אם כדאי לשלב את שניהם- והאם יש פה מישהו שכבר ניסה ויכול לספר לי על ההתנסות שלו..? והאם יש אופציה לחבר את שניהם עם כבר CROSSFIRE בודד או שצר…

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.