עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by spider272,

הספק כח enermax naxn 550 האם יחזיק תכרטיס 7950 3GB vapor x boost

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD ורציתי לדעת על HZ ממולץ לשים עכשיו אני על 60 כדאי לעלות את זה ל 75? יהיה פחות קרינה או שיראו יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by yousux,

http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3301 http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3238 סוף סוף יוצאים כרטיסים מיוחדים של ה 4870.. למישהו יש מושג מתי נראה אותם פה ובכמה ? נראה שהטוקסיק נשאר יותר נאמן למקור ומוציא את האוויר החוצה גם.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה

8. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by thunder cow,

יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?

10. אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ‎ZT-50101-10P‎ ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by kfirbep,

אני צריך השוואה די מפורטת במה כל אחד לוקח וגם בכללי מי יותר מהיר ויותר טוב לגיימינג. תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. טוב אז יש לי את ה IIyama Visionmaster Pro 454 ויש לי טלוויזיה 21" תלויה על זרוע באלכסון למסך. עכשיו בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזהי מופיעים פסים במסך, וכשמכבים את הטלוויזיה הפסים נעלמים אחרי איזה שניה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה קורה כי עד עכשיו האמת שלא שמתי לב לזה, או שזה פשוט לא היה, וזה די מוזר לי. עכשיו איך זה קרה פתאום, או שלא שמתי לב ? ואיך אני יכול לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by CPU-MAN,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך 8800 GTS 320MB בעל 2 חיבורי DVI, הבעיה שלי שאני רוצה לחבר מסך מחשב 19 ו טלויזיה LCD32 ביחד אבל יש בעיות, מסך ה 19 בעל חיבור VGA ולכן יש לי מתאם שצידו האחד DVI והשני VGA ואת ה 32 אני מחבר בכבל HDMI כאשר אני משתמש במתאם שצידו האחד DVI והשני HDMI הבעיה היא ש 2 המתאמים (DVI TO VGA) וה (DVI TO HDMI) מפריעים זה לזה ורק חיבור אחד יכול להתחבר לכרטיס עצמו כי הם צפופים וקרובים מדי זה לזה , רציתי לשאול אם מישהו יכות לתת לי פתרון כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by shizinit,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי מפרט מסודר והכל אבל ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס מסך בהתחלה רציתי את gtx 560 ti ואז אמרו לי ש7850 יותר משתלם וטוב יותר עכשיו אני רואה שיצא הgtx 660 ti ויש מצב להורדת מחירים, השימוש העיקרי שלי במחשב זה גיימינג והמחשב הישן כבר מקרטע. שווה לי לחכות להורדת מחירים המיוחלת? כמה זמן אחרי ההכרזה באמת רואים זאת בשוק? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לגיימינג? יש לציין שהיה לי radeon 9200 בעבר והתאכזבתי אז אני חצי כח לגבי amd אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by victor17,

מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by davidz,

איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. בשביל לראות דרך הטלוויזיה סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה מ1920 על 1080 ל1024 על 768. האם יש דרך על הכרטיס מסך לעשות קבוע ש, שבמחשב זה יהיה על 1920 על 1080, ובטלוויזיה 1024 על 768. יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 8600, בלי קשר אני אחליף אותו בקרוב...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by halo,

ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. מעוניין לקנות מחשב ב-KSP לצורכי משחקים כבדים, במיוחד GTA IV, אני רוצה שהוא ירוץ חלק המעבד הוא : Phenom II x4 Quad-Core 940 או Phenom II x3 Tripple-Core 720 (האם יהיה הבדל משמעותי ביניהם לגבי איכות המשחק, או שעדיף לחסוך בכ-400 ש"ח?) קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 64 Pro לוח אם : ASUS M4A78 PRO זיכרון : DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel מסך : Syncmaster 2033 Samsung 20 inch (זה המסך שיש לי) מארז : HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin (האם הוא יספיק לפרט? או שכדאי לקחת Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular?) דיסק קשיח : WD 500GB 32mb השאלה שלי אם המשחק ירוץ חלק ועל איכות והאם כדאי לקחת Zotac GTX 26…

22. Started by d1a1n0,

אוקי אז ה-GTX נמכר במחיר של 4300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 והחבר שלו הGS נמכר ב-3300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6502 את שניהם כבר אפשר להזמין, מכיוון שיש זמן הספקה, וזה לא מכירה מוקדמת. ודרך אגב בפנדס הם יותר זולים (מוזר): ה-GTX ב-4205 ש"ח וה-GTX ב-3206 ש"ח. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&keywords=8800

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by p-o-i,

אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by BooYaka,

Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC FULL PCI-e 2GB DDR5 Retail Video Card VS Gigabyte GTX 760 (GV-N760OC-2GD) 2048MB/256bit DDR5 PCI-e Video Card לפי מה שאמרו לי, R9 יותר שקט מה GTX 760, אך הוא חלש ממנו. אחד הדברים הכי חשובים לי, כשאני לא במשחק ורק גולש באינטרנט או אפילו לא נוגע במחשב ורוצה להשאיר את המחשב דולק בלילה כשאני ישן, אז שיהיה שקט על גבול החרישי. מן הסתם, כאשר שאני משחק אז המאוורר של הכרטיס יתחיל לעשות רעש, אבל שלא יהיה בהגזמה. אין לי רקע יותר מידי, ואני לא כזה מבין בכרטיסי מסך, אשמח לעזרה שלכם. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.