כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה, כמעט בכל הודעה מוזכרת המילה VIVO ורציתי להבין מה עומד מאחורי זה. אני יודע שזה ראשי תיבות של VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא מבין מה זה נותן בת'כלס. מה ההבדל בין יציאה כזאת לבין TV OUT? והאם יש ירידת איכות כאשר אני רואה את המחשב דרך הטלוויזיה? האם בכל הכרטיסים החדשים כיום יש יציאת VIVO?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה... ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם - http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608
-
-
היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1200 ש"ח. זה מצמצם את האופציות לשני כרטיסים בערך... הטי אי של ציינטק (שאגב אני לא מבין למה הוא כל כך זול) והרדאון 9500פרו. עכשיו המערכת שלי לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ולכן אני לא חושב שאשתמש בפילטרים (AA AF) המערכת שלי: מעבד פנטיום 4 1800 נורטווד לוח אם מבית אינטל דגם: D845EBG2 )AGPX4 זיכרון: 256MB DDR 2100 )266MHZ( כרטיס מסך: GIFA 2 MX 400. מסך: LG FLATRON 775FT. קצת מבחני ביצועים... בעצם אחד... 3DMARK 2001 : לפני OC - 1330 אחרי OC די רציני אבל לא עד קצה גבול היכולת : 1750. השימושים יהיו מן הסתם משחקים ורק משחקים. עכשיו שאלות: 1. אתם חושבים שהמערכת שלי מספיק חזקה בשביל להפעיל משחקים עם פילטרים ברזולוציות גבוהות עם הרבה פריי…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המערכת שלי היום: MSI Z170A GAMING M5 INTEL CORE i5 6400 2.7GHZ 6MB + ZALMAN 80F FAN DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury Kingston זיכרון יחד zalman zm850-hp plus מארז מחשב Fractal Design Define R4 USB 3.0 כרטיס מסך שאני רוצה לשדרג SAPPHIRE RADEON HD 6850 1G GDD5 התקציב הוא 900 ש"ח תודה מראש דרור
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אחרי שהצלחתי לשרוף את הישן (inno3d 8600gt) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402121.10 זה אחרי ששידרגתי קירור מארז וזכרון. ניסיתי לקחת את הקירור הישן של המעבד ולהלביש אותו במקום הקירור של הכרטיס מסך, מה שנתן תוצאה של 20 מעלות פחות, אבל משום מה החלטתי שאני מנסה לחזק את האחיזה של הצלעות קירור וכנראה שאיכשהו משהו נשרף / קוצר . אני מכניס את הכרטיס בחזרה לתושבת המחשב לא נדלק , מוציא נדלק... מקווה שכלום לא קרה ללוח... אז ככה דפדפתי בשלושה ארבעה דפים אחורה פלוס ביקורות וראיתי המלצות חמות על ה260gtx (שכן אני נוטה ל NVIDIA כל הכרטיסים שעברתי היו שלהם) שימוש : בתקופה הקרובה אני לא יהיה משתמש כבד קצת משחקים פוטושופ ועריכת וידיאו בקטנה... אבל אני …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-