כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
-
מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אחרי שהצלחתי לשרוף את הישן (inno3d 8600gt) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402121.10 זה אחרי ששידרגתי קירור מארז וזכרון. ניסיתי לקחת את הקירור הישן של המעבד ולהלביש אותו במקום הקירור של הכרטיס מסך, מה שנתן תוצאה של 20 מעלות פחות, אבל משום מה החלטתי שאני מנסה לחזק את האחיזה של הצלעות קירור וכנראה שאיכשהו משהו נשרף / קוצר . אני מכניס את הכרטיס בחזרה לתושבת המחשב לא נדלק , מוציא נדלק... מקווה שכלום לא קרה ללוח... אז ככה דפדפתי בשלושה ארבעה דפים אחורה פלוס ביקורות וראיתי המלצות חמות על ה260gtx (שכן אני נוטה ל NVIDIA כל הכרטיסים שעברתי היו שלהם) שימוש : בתקופה הקרובה אני לא יהיה משתמש כבד קצת משחקים פוטושופ ועריכת וידיאו בקטנה... אבל אני …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם ההפרש בקניית כרטיס מסך מאמזון או מחנות בארץ שהוא הבדל של כ500 - 600 ש"ח שווה את זה. הייתי מעוניין להתחדש בכרטיס מסך חדש, בעיקר עכשיו שהמחיר של כרטיסי ה GTX 1080 ו 1070 ירדו במחיר לאחר יציאתו של ה1080TI. השאלה האמתית היא האם שווה לחסוך ולוותר על האחריות? הייתי מעוניין לקנות את הדגם הבא: EVGA GTX 1080 Classified / FTW2 שעולה כ2600 ש"ח כלל משלוח ומכס (כ715 דולר) באמזון. לעומת הדגם EVGA GTX 1080 FTW שיש בארץ שעולה כ-3150 ש"ח. או שמא עדיף לקנות אפילו 1070, הכרטיס מיועד למסך ברזולוציית 1440P. אשמח לשמוע דעות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש GTX1080ti ,האם כדאי להמתין לRX Vega ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי זה: amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ 1.5GB ram 7600GT AGP OC: GPU: 560@680MHZ MEMORY: 700@790MHZ כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768 ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !! אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים! יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד? או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300 כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים יש תשובה לב…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני מתלבט נורא בין שני הכרטיסים.. אמרו שהHD4870 מתחמם מהר..אבל אפשר לתקן..עכשיו אני רוצה לישאול אם אחרי התיקון לא יהיו לי בעיות איתו..? עכשיו..מה יריץ לי משחקים על יותר FPS..מה שהכי חשוב..ההבדל 100 שקל לא משנה..מה עדיף..זה או זה.. דרך אגב חדש פה..אחלה פורומים..
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי בקישור שלהלן: http://technewspedia.com/nvidia-claims-partially-support-directx-11-1/ ש-Nvidia לא באמת מימשה את כל הממשק ושהחסירה מספר פיצ'רים שהבולטים שבהם הם: (Target-Independent Rasterization (2D rendering only (16xMSAA Rasterization (2D rendering only Orthogonal Line Rendering Mode UAV (Unordered Access View) in non-pixel-shader stages הפיצ'רים הללו אמורים להיות ממומשים באמולציה בתוכנה. לדעתי זו הטעייה חמורה של הצרכנים ואפילו עילה לתביעה. מה אתם חושבים? נראה לכם שהתמיכה החלקית בD3D 11.1 תפגע בנו בצורה כלשהי בעתיד? אני לא מספיק מתמצה בפיצ'רים החסרים כדי לדעת איך זה ישפיע.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-