כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה
-
:lol: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3080-12g-p5-4865-kl/p/N82E16814487557?Item=N82E16814487557&quicklink=true מבחינת ביצועים הכרטיס הזה כמעט זהה ל3080TI רק משמעותית זול יותר ובארץ ה3080 10GB יקר יותר(יש הבדלים גם בליבה ולא רק בזיכרון). אני לא נכנס כאן להאם כדאי להזמין מניואג, רק מראה מבצע שמראה את הכיוון שאליו המחירים מתקדמים. לאלו שרוצים להוציא פחות יש 3070TI ב3000 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-ti-08g-p5-3797-kl/p/N82E16814487550?Item=N82E16814487550&quicklink=true ושני הכרטיסים פה של EVGA ומגיעים עם אחריות בינלאומית.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה... ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם - http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608
-
לכרטיס יש 20 צ"ע ו7 מנועים גאומטרים, 400MHZ לליבה ו1GHZ לזכרונות. 3DM01SE: 24777 3DM03: 14557 3DM05: 6836 לא חזק בהרבה מהדור הקודם אבל גם צריך לחכות לבנצ'ים ממשחקים. כמו כן גם אי אפשר לפתוח לו צינורות. http://www.vr-zone.com/?i=2563&s=1
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שמי רון, אני לחלוטין לא מתמצא בתחום של כרטיסי גרפיקה ויש לי פנטיום III 1000. אני מעונין בכרטיס מסך שיוכל להריץ לי את GTA S.A בסך הכל ותהיה לי אופציה לTVOUT שכן המחשב גם משמש כ-HTPC. התקציב נע סביב ה-600 ש"ח כשכרטיסים שהם יד שניה באים בחשבון [וכמובן שגם חדשים] - לכן השאלה שלי - ראית שניתן להשיג סביב הסכום הזה את הכרטיסים הבאים : RADEON 9800 PRO NVIDIA 5900 ULTRA וגם NVIDIA 6600LE \ SE אשמח לשמוע מה דעתכם על הכרטיסים המוצעים, מה מהם הוא המשתלם ביותר ויתאים לי למחשב, ומי מהם יהיה גם מסוגל להריץ לי את המשחק שציינתי למעלה. אם למישהו יש רעיונות טובים יותר - גם אשמח ללומד תודה מראש לעונים רון.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-