עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם. הרכיבים שיש אצלי כרגע הם: Sapphire ATI Radeon 2600XT GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך. אשמח לשמוע המלצות שלכם, תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by avivi85,

תקשיבו אני מתלבט נורא בין שני הכרטיסים.. אמרו שהHD4870 מתחמם מהר..אבל אפשר לתקן..עכשיו אני רוצה לישאול אם אחרי התיקון לא יהיו לי בעיות איתו..? עכשיו..מה יריץ לי משחקים על יותר FPS..מה שהכי חשוב..ההבדל 100 שקל לא משנה..מה עדיף..זה או זה.. דרך אגב חדש פה..אחלה פורומים..

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by natan805,

GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by zlotnik91,

אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך לא משהו ל nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI-E אפשר בבקשה תגובות לגביו?, הכרטיס מיועד למשחקים הכי חדשים? האם מחיר של 500 שקל לא זול מידיי בישביל ג'יפורס סידרה 8 עם 512 מגה? בכל זאת יש כרטיסים מסידרה 7 שהם יותר יקרים. אנא הגיבו על הכרטיס מסך הזה או כרטיסיי מסך באותו סדר גודל או טובים מימנו תמורת מחיר משלתלם. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by DarkW,

ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by aba31,

מעוניין לרכוש GTX1080ti ,האם כדאי להמתין לRX Vega ?

8. תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by hagai-,

אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by exXxTreAm,

תראו איזה זול!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11262&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=708&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=708 אם זה אמיתי אז זה הרבה יותר משתלם מה6600!!!!! מישהו יכול לברר אם זה 256bit לזכרונות?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אז ככה, אין לי בעיה של כסף אבל המפרט שלי מגביל אותי.. הכרטיס אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר, אני לא רוצה להתעסק עם קירורים עכשיו אקסטרא.. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. אני לא יודע בדיוק את השם חברה של הספק כוח אבל יכול לבדוק אם זה חשוב.. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw . נראה לי שהכרטיס 4870 יהיה כבד בשביל המפרט שלי ובשביל זה באתי להתייעץ.. מה כדאי לי לקנות??

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. קראתי בקישור שלהלן: http://technewspedia.com/nvidia-claims-partially-support-directx-11-1/ ש-Nvidia לא באמת מימשה את כל הממשק ושהחסירה מספר פיצ'רים שהבולטים שבהם הם: (Target-Independent Rasterization (2D rendering only (16xMSAA Rasterization (2D rendering only Orthogonal Line Rendering Mode UAV (Unordered Access View) in non-pixel-shader stages הפיצ'רים הללו אמורים להיות ממומשים באמולציה בתוכנה. לדעתי זו הטעייה חמורה של הצרכנים ואפילו עילה לתביעה. מה אתם חושבים? נראה לכם שהתמיכה החלקית בD3D 11.1 תפגע בנו בצורה כלשהי בעתיד? אני לא מספיק מתמצה בפיצ'רים החסרים כדי לדעת איך זה ישפיע.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by arielbarsheshet,

מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by lipa,

איזה אפקטים זה נותן ? , בקיצור מה זה עושה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?

16. Started by DrowNz,

Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?

18. אהלן חברים, מעוניין לשדרג בזמן הקרוב (אפשר גם לחכות עד אוקטובר אם כדאי מבחינת מחירים..). התקציב זה עד +- 1500 ש"ח. זה המפרט של המחשב שלי: האם הלוח אם מספיק טוב ותמוך בכרטיסים של היום? ומה לגבי ספק? C3450T Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray 1 ₪869 ZM70VALSIPW ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪56 GB75MD3H Gigabyte GA-B75M-D3H 1 ₪374 BUNDEL500 SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בל…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by naki,

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

20. Started by yaron_n,

אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.

21. Started by KingAlpaca,

שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by brk2k,

שלום. רציתי לדעת מה הספר המינימלי של פריימים לשנייה שמריץ משחק חלק? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by BUNNY,

ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ? תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI .... אז nvidia לא תפשוט את הרגל בסוף? ממה יש לה הכנסות ?? (חוץ מערכות שבבים, כי יש לה הוצאות גם על מתכנתים של כרטיסי מסך וכו) (אני ישמח אם nvidia תיקבר ...)

25. אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים