עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alon15,

אני עומד לפני קניית מחשב לקראת מעבר לבית חדש ההורים שלי משלמים על חלק מה מחשב ואני את החלק השני התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 ש"ח לא כולל המסך השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך כדאי?? הקריטריונים שלי הם 256 MB חיבור מהיר ושיריץ לי את המשחקים בצורה טובה מאוד אני לא עומד להחליף כל שנה כרטיסס מסך אז ככה שזה לא יהיה כרטיס מסך ממש ישן ולא הכי חדש מה שאני בדקתי עד היום זה היו X800GTO ,7600 GT יש לכם עוד עצות אני בטוח... ושאלה נוספת היא מה הם המעבדים החדשים של AMD וינס (אם אני לא טועה) והאם כל המעבדים החדשים של אינטל הם 64 ביט??? סליחה שזה ארוך...

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by yariv12,

יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. בקיצור מה יותר חזק 9550 או 6200????? ו9550 או 6600GT......... סתם חבר רוצה לדעת לא היתה לו בררה והוא קנה בסוף את ה9550 (זה מספיק בשבילו ) (מי שזוכר את הנושא הקדם שלי בשבילו........) נ.ב הגירסה שלו זה של גיגביט של 256 MB ו128 BIT.....

4. שלום רב, ברצוני לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל- X1900XT 7900GTX 7950 .. מי מהם אתם ממליצים + אם אפשר לראות קצת ביקורות/ השוואות בין הכרטיסים... תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  5. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ככל הנראה נהרס לי ה 8800, יש לי עדיין אחריות במידה ומחליפים לי אותו, לאיזה כרטיס הוא יוחלף? עדיין מייצרים את ה 8800GTS 640MB? אם מחליפים לי אותו לכרטיס אחר מסדרה 9 (רוב הסיכויים שזה יקרה), 9800GT מקביל אליו? למרות שיש לו פחות זכרון...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by חן מ,

אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lev-27,

אני משתמש ב-970GTX Mini תוצרת Gigabyte ומפריע לי שהמאורר רועש. התקנתי MSI Afterburner במטרה לשלוט במהירות המאורר. אם אני מפעיל מהירות מאורר על Auto המאורר כל הזמן עובד במהירות כמעט מירבית ורועש כמו שואב אבק קטן. אם אני מגביל את מהירות המאורר ל-60-70% באופן ידני שומעים את המאורר ברמה נסבלת, אבל אחרי 10-20 דקות משחק המאורר מתחיל לעבוד במהירות מירבית בפעימות כלומר רועש מאוד - שקט - רועש מאוד - שקט. מה עושים? מדובר במצב תקין?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ran Ventura,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים מה יותר עדיף למשחקים והאם ההבדל משמעותי ? תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  14. קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3. חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5 היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2 המפרט שלי הוא: Intel Pentium D 945 3.4GHZ 2.5G RAM 667MHZ Intel 946GZIS לוח אם ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX) הארד דיסק אחד של 250GB והכרטיס המצויין למעלה. הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Void,

הטמפרטורה 56 מעלות במנוחה... סביר? דגם: Point of view 7600gt 256mb 600/1.55

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ekmo,

שלום לכולם, אני מבין שעלולים להעמיד אותי מול כיתת יורים בגלל השאלה הזו, אבל אני אקח את הסיכון. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות משחקים ויש לי התלבטות בעניין הכרטיס מסך. מצד אחד יש לי את ה-GTX580 שעולה כ-2700 ש"ח בממוצע לעומת ה-6870 שעולה פחות מחצי. ההתלבטות היא בעיקר בגלל הכסף אבל לא פחות בגלל הביצועים והתמורה לכסף. חשובה לי מאוד איכות הגרפיקה במשחקים ולא פחות חשוב זה להימנע מלרכוש כרטיס מסך חדש בעוד שנתיים. אני כן יודע שיש ל-580 יתרון בגלל ה-CUDA והפיזיקס (או שאני טועה?) אבל אני לא יודע עד כמה היתרון הזה משמעותי ומה זה אומר בפועל. על מה אתם הייתם ממליצים כיום? אם זה היה נתון לשיקולכם מה הייתם רוכשים למחשב חדש? האם לכרטיס מסויים יש השפעה על הרכיבים שמסביב (דורש ספק…

• 72 תגובות
    • 11.9k צפיות
  19. Started by alergic,

Chipset NVIDIA GeForce 6600 Mem Clock 500 MHz Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS PCI-e x 16 Memory Type DDR 16Mx16 Tools V-Tuner II GAME 1 Software Power DVD 5.0 GV-NX66256DP 256MB, TV+ DVI היה אצלי שנה יש דיסקים אין קופסה מקורית...

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. שלום קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTS 250 ואני צריך מתאם MOLEX מהספק שלי ל6 פינים בשביל לחבר לכרטיס מסך... אז השאלה היא: מה ההבדל בין שני ה מתאים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~HLC-4M2E-15~109~0.htm לבין http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1466 למה הראשון עולה 78 שקל ושני רק 16 שקל..? ואם מספיק לי מולקס אחד או שאני חייב 2 מולקסים בשביל הכרטיס מסך שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by My_Name,

המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?

24. המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה

25. Started by 13245ron,

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.