עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דריברים חדשים לכרטיסי ATI, גרסא 8.5. יצאו דריברים חדשים לכרטיסי ATI, Catalyst 8.5. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by slater,

שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by SuperStyle,

איזה יותר טוב ה ATI HD 4850 או NVIDIA 9800GTX?

6. Started by xsx,

שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap

7. Started by asafmanor,

כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by VanGuard,

אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

9. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

מהו כרטיס המסך המקסימלי שלא יהווה over kill לרזולוצית 1280x1024? בשביל הפרוטוקול - תקציב עד 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by zerocool15,

עשיתי קצת חיפוש בגוגל ולא מצאתי השוואה ישירה ביניהם, למרות זאת מצאתי השוואה בין X800PRO ל 6600GT בחלק מהמשחקים ה PRO/GTO לוקח ב8 FPS אבל ב באנצ' מארקים של tom רואים הפרש של 25 FPS ליתרון של X800, עכשיו השאלה שלי היא האם ה SE שווה ל 6600GT?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה דעתכם על הכרטיס הזה? GeForce 7900 GT KO SUPERCLOCKED של EVGA http://www.evga.com/articles/304.asp הוא שווה משהו? הוא חזק? אני חושב לקנות אחד משומש, ולא חדש, אז תגידו לי איך הוא מבחינת כרטיס ולא מחיר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Spiritus,

מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by The Dom,

התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by משיקומי,

איזה כרטיס מסך עדיף? 7300 של נווידיה או 1300 של ATI?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by edbergr,

היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by TPack,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Radeon38,

ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.