עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviv Shemesh,

האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by mano4now,

שלום לכם, תקופה ארוכה אני מתלבט לגבי שדרוג מחשב כללי. בינתיים אני עם מעבד Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח של ג'יגה בייט DS3 והכי חשוב ספק כח של אנרמקס 520 וואט. כרטיס המסך הוא GTX 280 ( הוחלף בזמנו מ GTS8800 640 מגה ). אני משחק על מסך 24 של דל ברזולוציות 1900X1200 ואני לא אוהב את העובדה שאני לא יכול לשים את כל ההגדרות על הכי גבוה מבלי להתחשב בגרימת איטיות. אני משחק משחקים כבדים של SHOOTERS וגם RPG. האם יש הגיון להחליף רק את הכרטיס. אם כן אז במה עד 2000 ש"ח - אני חסיד של NVIDIA וזה מחשב בסלון והשקט גם חשוב. האם שאר הרכיבים מספיק טובים ? האם לאסוף תקציב של 7000 ש"ח ולהחליף מחשב ? תודה מראש מנו

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by bar72,

שלום רב, הבעיה: BF3 מתרסק בהגדרות בינוניות, פועל תקין בהגדרות מינימום. הרצון: לשדרג כ. מסך כדי שיהיה יציב גם בהגדרות בינוניות. קיים כיום: E8400, ווינדוס7 32 ביט, 4 ג'יגה זיכרון (מתוכם מנוצלים כמובן רק 3 ומשהו), כ. מסך 4890. חשבתי לשדרג ל- 6870, בתקווה שזה יאפשר משחקיות יציבה יותר. המוכר בחנות הציע דווקא 6850, משום שהוא זול יותר ואמור לספק כמעט את אותה תמורה בהתחשב בשאר מגבלות המערכת. דעתכם?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by roeesnir,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212#ov אני מנסה להפעיל 3 מסכים במקביל. אני מקבל תצוגה רק ב2 מסכים. זה שמחובר לDVI-I, וזה שמחובר לDVI-D. המסך השלישי מחובר ליציאת הHDMI של הכרטיס ע"י כבל-מתאם בין HDMI (בצד של הכרטיס) ל-DVI (בצד של המסך). המסך לא מזהה שהוא מחובר למשהו. האם זה אמור לעבוד עם כבל כזה, או שאני חייב להתשמש במסך עם כניסת HDMI? אם התשובה לכך היא שאני חייב מסך עם HDMI, האם חיבור המסך הקיים (כניסת DVI) ליציאת הDisply Port של הכרטיס ע"י מתאם - תעבוד? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by Tharbad,

מצאתי ששלושת הבאים נמצאים לי בתוך התקציב. את איזה מהם לקחת? XFX מגיע רק עם שנתיים אחריות בעוד שהשאר עם 3 (וזה חשוב כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס ב-3 שנים הקרובות). אני מעדיף לקחת את האחד עם הקירור הכי טוב. Sapphire - http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=296 מחיר - 889 Gigabyte - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=3228 מחיר -889 XFX - http://www.xfxforce.com/en-us/products/ ... /5770.aspx מחיר - 800 (אני קונה ב- rsm) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by NOVA,

איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by keewlngc,

היי, אני הבנתי משמועות שGTX 980TI עומד לצאת בסוף חודש מאי. אבל מכיוון שאלו רק שמועות, אני לא רוצה לחכות לסוף חודש מאי ובסוף לגלות שהכרטיס יצא בספטמבר. אם הייתי גר בארה"ב או באירופה, יכולתי לקנות כרטיס GTX 980 מחברת EVGA ולפי האחריות "Step up" שלהם -> כאשר הTI יוצא הייתי מחזיר את הכרטיס, מוסיף עוד קצת כסף ומקבל את גרסת הTI. יש חנות בארץ שמקבלת את שיטת Step Up של EVGA? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ConeMan,

אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.

10. שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. ה-NOD32 מוחק לי קובץ שהוא חושב שהוא וירוס והוא לא יש אפשרות לאשר את הקובץ בתוכנה?? בשביל שהיא לא תחשוב שהוא וירוס

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by idofr,

היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by Spring,

Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

שיראה לי כמה FPS המשחק עובד.. בקטן למטה משהו בסגנון.. הבנתם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by אוריפ,

תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by dark_zero,

מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by rank,

xVertigo תגיד הספק שקניתי (450W ) יכול להחזיק 8800GTX +המחשב שיש לי היום ? וכמה עולה ה8800GTX הכי זול

22. Started by vale,

במסגרת שיטוט שיעמום שהיה לי באינטרנט נכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שבודק מערכות מחשב ומעריך כמה טוב משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב, בדקתי איך המשחק crysis warhead אמור לרוץ על המחשב שלי ונתקלתי בהפתעה. בהגדרות מינימום אני כמובן עומד אבל מבחינת דרישות מומלצות נפלתי בדבר לא צפוי(זה היה צפוי אם הייתי נופל על מעבד נניח)-כרטיס מסך. ראיתי שם את שתי השורות הבאות: Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 האם זה משהו שקשור בדרייבר שאמור להתעדכן או שזה משהו חומרתי(הורדתי לאחרונה את הגירסה 178.24) אם בכרטיס מסך חדש יחסית וברמה גבוהה אין את התמיכה בדברים האלו אז באיזה כרטיס מסך יש אותה בדיוק? כמה זה משמעותי שיש לי ד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by maxth,

שלום ברשותי הלוח האם הבא Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov שהוא בעל pcie2 . ברשותי הכרטיס SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB שהוא דורש חיבור pcie3 תהיה בעיית תאימות הכרטיס יפעל[h=3][/h]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, המחשב שלי: Amd 64 3000 Gigabyte Ga-K8nf9 nForce4 Adata 1024DDR (dual channel) Albatron FX-6600GT WD 160GB 8MB 6.93 NVIDIA FORCE FARE (הרשמי האחרון) בקיצור קיבלתי ב3D Mark 2005 3200, זה נמוך נראה לי לא ? יכול להיות שמשהו לא בסדר במערכת שלי ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.