כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שוטטתי בפורום, ויש לי כמה שאלות על כמה מושגים שאני לא מבין.... 1. מה זה FPS? מה זה אומר? 2. מה זה פילטרים במשחקים? 3. מה זה כל ההגדרות AA וכדו'? 4. מה זה בדיוק להגדיר משחק על HIGH לדוג'? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך GTX660, בעל 2 יציאות DVI, אך שמתי להבדל קטן בינם. האם יש הבדל? , ומה יותר עדיף? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=9141&stc=1&d=1438978448 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני נוהג להתקין מדי פעם את גירסאות הדריברים החדשות שיוצאות - מה שרק מאט את ביצועי הכרטיס. לכן חשבתי שעדיף לי להתקין גירסאת דריברים ישנה יותר, על מה אתם ממליצים? והאם הגירסאות דריברים החדשות אמורות להועיל לי באספקט אחר חוץ מהמהירות?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי צריך לדעת את הצריכה המקסימלית שלו - כרגע אני עם ספק של 40 אמפר ב-2 המסילות של 12 (Seasonic S12ii-520) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני פשוט מוכר את כל המחשב שלי ואני מסתפק בכרטיס מסך יש לי 6800xt ב500 כמו שיש לי עכשיו וחדש .ויש גם 7600gs חדש ב600 .ההפרש בניהם הוא גדול? {אל תציעו לי את ה7600 gt אני יודע ששווא להוסיף 300 ש"ח בשבילו אבל זה לא לתקציב שלי כי אם כבר אני ישקיע עוד מה gt 150 ל 7900gs }
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי gf 3 ti 200 ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הגראפיקה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה קיבלתי איך???? בלי אובר קלוק ובלי כלום http://img523.imageshack.us/img523/7739/dddd8jk.jpg הגיוני ???
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי דרייבר של ה512 MB זיגרון עכשיו החליפו לי ל1024 זה אותו דרייבר או אחר?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני שאני קונה רציתי לדעת אילו דגמים נחשבים שקטים ואילו רועשים יחסית בדגמי ה6600GT? אני כנראה הולך על pine xfx 6600GT AGP .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כאילו מה עושים ? אני רואה שהרבה אומרים שהכרטיס עוד שלושה חודשים יהיה חלש... וזה מבאס כי אני הולך לקנות כזה מחשב : מעבד E6600 לוח אם של Asus P5W DH Deluxe זכרונות Kingston 1GBx2 דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך Sapphire או של ג'יגהבייט X1900XT... אז מה אני עושה ? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 2000 ומשהו ש"ח ושהוא רק ל-3 חודשים... ולמה רק לשלושה חודשים כאילו מה זה ה-DX10 הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-