כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תגידו עוד כמה זמן בערך משחקים לא יתמחו ב 128?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה אגב, הלוח אם הזה תומך AGP?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עם PIVOT,בכמה שפחות כסף הגודל המינימלי הוא 17 אינצ',והמסך שיהיה יחס ניגודיות 1:600 מינימום תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה לי כמה טמפ' \ מעלות יש לי בכרטיס מסך מבית אנווידיה או בכלל ... יש ברשותי ג'יפה 5200 ועשיתי לו אוור-קלוק 300/500 ורציתי לדעת כמה מעלות יש לי ..כי התוכנות אוורסט ואיידה לא מראות לגבי הכרטיס ... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד.. אני רוצה לקנות את ה260GTX מpandas.co.il (הזול של גינוורד) השאלה שלי היא אם הספק בוודאות יחזיק אותו(?)(שימו לב שאומנם עשיתי OC למעבד אבל לא העלתי מתחים) והאם שווה להשתדרג עכשיו למרות שאין כ"כ משחקים באופק.. רציתי גם לדעת אם מישהו יודע עד כמה רועש הכרטיס הספציפי הזה.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
18,654 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1646421 השיא הקודם עמד על 18,614 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033 ואני מאמין שזה ישבר בקרוב http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1571353
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את הכרטיס geforce 6800gs בחיבור agp.... אז אם אפשר בבקשה את המחיר שלו כי רק אני יודע שהוא בסביבות ה 1200-1300 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-