עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon1,

שלום לכולם! היום קיבלתי את הכרטיס 6600 GT של LEADTEK. כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לFARCRY וראיתי שהקירות ועוד דברים נהיו "בהירים" מדי. חשוב לציין שהיה לי FX 5700LE ולא היו בעיות. הורדתי והתקנתי דריבר 71.84 מהאתר של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה בתודה SHIMON1

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by fish123,

שמעתי סיפורים על כרטיסי טלוויזיה "מפלצתיים" שעולים בערך 2000 ש"ח והם מבצעים לכידת וידאו וכל הדברים הקשורים בצורה הכי איכותית וטובה הכרטיסים גם מכווצים את הוידאו-אודיו בזמן אמת... יש כאן אנשים שמכירים את הכרטיסים הללו? אולי יש במחירים נמוכים יותר? אשמח לקבל תשובות

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Holy,

מי עדיף? האם עדיין NVidia סובלים מבעיות דרייברים ב-Vista?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by TIMI,

מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Meturlal,

שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…

6. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz External Clock 200.0 MHz Socket Designation CPU 1 Upgrade Socket 423 HyperThreadingTechnology Available - 2 Logical Processors Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB Level 3 0 B DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Primary Device NVIDIA GeForce FX 5700 Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.3.1 Drive…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by shloosh,

עדיף שיהיה רדאון אבל לא כ"כ משנה. ושהכרטיס יהיה הכי חזק שאפשר, לא מעניין אותי דברים אחרים... נ.ב שיהיה יותר חזק מכל ה-4mx כי זה הכרטיס הנוכחי...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by shar00750,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by -R-E-L-,

http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by p-o-i,

לפי מה שהבנתי לא כל המשחקים תומכים בWIDE רק החדשים...טוב אני חולה ג'נרלז ואני רוצה להביא אולי WIDE אז אני יודע בוודאות שהוא לא עובד עם WIDE אז אני גם זוכר שמישהו פה אמר שאפשר לבצע את התמיכה הזו עם טיפה ידע ופשוט לשנות קובץ מסויים אז מישהו יכול להסביר לי איך אולי???

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?

17. מישהו יכול להגיד לי על כרטיס מסך טוב בין 600-100 שקל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by tgen,

יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by ms,

אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by haim_egm,

אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

24. למערכת הפעלה XP תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by graeme,

תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.