כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הצעה מחבר - אני אתן לו דיסק קשיח 160GB SATA והוא יתן לי כרטיס מסך 8600GTS. האם זה משתלם? אמנם הכרטיס יחסית ישן אבל זה יילך לילד שרוב המשחקים שלו לא דרשניים במיוחד, בכל מקרה, כרגע יש לו 8600GT, כך שיהיה לו שדרוג קטן אך לא רציני.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אפשר לראות ברדאון 9700 או 9500 divx דרך ה-tv out ? כי הבנתי שבכמה כרטיסי geforce חדשים אי אפשר כי הם חסמו את זה מענין אותי לדעת אם מישהו ניסה ואיך האיכות כי ל-mx200 שלי יש ריצודים מעצבנים דרך היציאת טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך אופטימלי לעבודה בגרפיקה (פוטושופ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן. הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-B75-D3V הכרטיס מסך שלי הוא: EVGA 560TI רציתי לדעת אם זה החריץ הנכון של הכרטיס מסך בלוח אם: תודה!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם GTX560 Ti של gygabyte מגיע עם מתאם mini hdmi - hdmi ? אם לא, אז אפשר בבקשה לינק למתאם שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש באתר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 הנ"ל של פנדה מחשבים כרטיס מסך של ati 9800pro retail במחיר של 1600 ש"ח (שזהו בעצם המקור ATI) ובאתר הנ"ל http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 של COMP-IL יש כרטיס של sapphire 9800pro oem אם הדרייברים והכבלים ב-1555 ש"ח [glow=red,2,300][/glow]השאלה הנשאלת מה עדיף כי מסקר שערכתי הרבה ממליצים על sapphire אבל זו גירסת oem ודבר שני אם משהו מכיר לינק לאתר שמשווה בין החברות. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם צפוייה ירידת מחירים כללית, כך שאם אני רוצה לקנות 6950, עדיף שאחכה עד לכניסת ה6990 לחנויות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט לגביי כרטיס מסך : GEFORCE 220GT 1GB GEFORCE 430GT 1GB השימושים שלי : פוטושופ , AUTO CAD ועוד קמה תוכנות גרפיקה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-