עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. או שאני צריך לסמן אחד מהם ומה זה נותן לי גם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by eliasfen,

אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?

5. Started by majin_omri,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. רציתי את איך הכרטיס גרפי CLUB3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe אבל כנראה הוא אזל והוצע לי התואם שלו מתוצרת POWERCOLOR מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אני הביאו לי לינק להורדה של תוכנה בדומה לRIVATUNER שיכולה לשנות הרצים (HZ) בכרטיסים של ATI.... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Drum,

איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה גם מסך, אני מעדיף 17 כי ה-19 זה ענק :\ אני מחפש משהו טוב מצידי את הטוב ביותר כמה זה כבר יעלה אני צריך קצב רענון גבוה מאוד איכות צבעים מעולה בקיצור משהו מצויין שישאר להרבה זמןןן תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by gll,

יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by kopler,

אני עומד לקנות מחשב ומחפש את ה 8800 GTS 320MB הכי זול. בהתחלה הלחתי על ה windfast של leadtek אבל אז ראיתי את הכרטיס אוברקלוקד של BFG בתוספת מזערית לסכום. השאלה האם הוא כדאי או שמע ללכת על הכרטיס של leadtek?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. דווקא בתקופה של תנופה כלכלית מעודדת, כמה מאנשי המפתח החשובים ביותר של מפתחת השבבים עוברים - אל היריבה המושבעת ששואפת לזעזע את יחסי הכוחות בשוק לכתבה

19. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by oded15,

אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by shoeyal,

מה ההבדל בין 2 גירסאות אלו ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by haim652,

מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by do_k,

הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.