כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי מחסום FPS במשחקים.. לפעמים אני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוהות, ומקבל 30 FPS במשחקים מסויימים ואם נגיד אני משנה להגדרות הכי נמוכות הFPS נשאר אותו דבר... חשבתי אולי יש מחסום FPS בדרייברים או משהו כזה? עזרה ???
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ה7600GS יהיה DDR2 ויעלה כ150$ . כרגע אין מידע רב, רק ידוע שהוא אמור להיות יותר חזק מ 66GT ולהלחם ב16XT של ATI. הוא יוצא ב22 למרץ (זה הכרטיס שNV עשתה לו שעון לאחור ;D) מידע :http://www.theinquirer.net/?article=30410 לגבי המחסור 7900GTX וGT באירופה. לפי theinquirer אומרים שיש לNV מחסור לא גדול עם 7900GTX,G71 . מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30412 הכרטיסים 7600GS וGT הם הלהיטים של NV
-
- 12 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בשעה טובה שודרגתי בטלויזיה LCD חדשה. הטלויזיה באה עם חיבור HDMI שאותו אין לי במחשב. לפי הבנתי (המוגבלת מאוד) אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך.אני אשמח לשפר את יכולת הרצת משחקים אבל זה יותר כבונוס נתוני המערכת שלי הם: כרטיס מסך ATI RADEON HD 3450 מעבד QUAD Q6700 2.66 לוח אם P35-DS3L GIGABITE זיכרון 4G האם נכון לי לשדרג את הכרטיס (נסיונות לחבר את הטלויזיה דרך חיבור הS-VIDEO לא צלחו) כמו כן אני מעוניין לשדרג המערכת בעתיד כך שרצוי שהכרטיס יוכל לשרת אותי גם אחרי השידרוג. אני אודה לכל יעוץ והכוונה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
חבריה שלום כמו שתמיד קורא בשעת הצורך יש תקלות ובכן כנראה נדרש כרטיס חדש אבקש המלצה עבור מחשב הר"מ לוח אם אסוס NFORCE2 7N8X מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 512 אודה למסייעים בברכה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי היום 970 ואני מעוניין לנצל את מבצעי בלאק פריידי כדי לשדרג. הכיוון שלי כרגע הוא 2070. יש לי ספק edge 550 ומסך 27'' 1440p (מה שקרוי 2k). התקציב שלי: 2000+ ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. פרמטר חשוב: שהכרטיס יהיה שקט ככל הניתן בעומס. רעש חזק של מאווררים משגע אותי. האם השדרוג ל-2070 כדאי? יש כרגע מבצעים טובים באמזון על הכרטיסים? נתקלתי בהצעה על הכרטיס הזה של palit, עם הנחה לבלאק פריידי. איך הוא ביחס ליצרנים האחרים (אמינות, התחממות וכו')? עד כמה הוא שקט? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17957&search=NE62070020P2-1060A תודה מראש למייעצים ☺️
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס מסך GEFORCE 6600 הרגיל לא GT ויש לי העדפה של GIGABYTE לא של חברה אחרת כי זה חברה הכי טובה ללא מאוורר ורעש
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מצורפת מודעה שהתפרסמה ביד שניה שבא המוכר טוען כי הכרטיס שלו עובד עם AGP (מה שיש לי) וגם עם PCI. התקשרתי אליו והוא טוען בתוקף שהגם שהיום הכרטיס עובד עם PCI-E (הוא כתב בטעות PCI בלי ה-E ) ,הוא עבד קודם לכן עם מחשב אחר בעל חיבור AGP. הייתכן כדבר הזה?.. אני לא ראיתי בשום מקום אחר כ.מסך 6600GT AGP עם קירור פאסיבי..דווקא היה יכול להתאים לי.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כולם, מה קורה? אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד Geforce 6800 Ultra של Leadtek אבל לפי מה שנוכחתי לראות הוא נמצא רק אצל פנדס, אך אני לא רוצה לקנות מאתם בגלל סיבות מסוימות. אתם מכרים עוד חנות בארץ אמינה שיש בה את ה- 6800 Ultra של Leadtek? אם לא אני פשוט אצטרך לקנות את זה של XFX. תודה!
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, היום שהאתר היה בבניה ניצלתי את הזמן לחפש כרטיס מסך 7800 חדש למחשב שלי אני אישית מסתפק ב 6800gs אבל אמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת יותר ולקנות 7800 . אז למישהו יש המלצה על כרטיס זול וטוב?? מחיפוש מהיר מצאתי את זה GIL FORSA FX7800GT PCX NVIDIA Original 256 הוא טוב? נ.ב. אני רציתי לקנות את eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425 core /1000 memory /12 pipeline ולפי הנתונים שראיתי לחלק מ ה 7800 יש את אותם המהירות ב core clock וב memory clock האם זה חשוב כל כך לקנות 7800 עכשיו או שאפשר להסתדר בנתיים עם 6800gs ??
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-