עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wons,

יש לי את הכרטיס מסך הזה, מה את אומרים עליו לעבודות גראפיקה בלבד - פלאש, פוטושופ, קצת תלת מימד (AUTOCAD)? או שכדאי להתחיל להשתדרג קצת לכבוד הWIN7 וCS4?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אהלן. אני קונה מחשב חדש לגיימינג בתקציב של 2500-3000 שקל לאחר שהמחשב הקודם נפטר. במחשב הקודם היה לי את הATI 4770HD ואני מקווה שגם הוא לא הלך... אותו שדרגתי לפני כמה חודשים... עכשיו, במחשב הנוכחי אני כנראה אסתדר על מעבד I5 וזכרון 4 GB, כלומר מבחינת מעבד וזכרון אני סגור. וגם הוא לרוב מריץ לי משחקים כמו דיוק ניוקם החדש ואססינס קריד די חלק ברז' של מסך 19 רחב (1440x900)... המעבד היה צוואר הבקבוק. אז שאלתי היא האם אני יכול להסתדר על ה4770HD עם המחשב החדש עד לשדרוג בעוד שנה וקצת ולהריץ משחקים על הגדרות מקס' ברזולוציה הזו או שאתם ממליצים כבר מעכשיו להשקיע בכרטיס מסך חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by skywalker13,

שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by nim901,

כן כן סוף סוף אני קונה כרטיס מסך חדש! ומקווה שגם הוא יהיה נורמאלי אז ככה זה בכללי מה שאני רוצה מהכרטיס - חייב! יציאת tv ouT ושיריץ משחקים חדשים נורמאלי ד"א אני חושב שכל דבר יהיה שיפור עצום לעומת ה R9200 SE או ה גיפה MX אה והתקציב עומד על משהו כמו 600 - 700 אפשר קצת יותר אם זה ממש שווה את זה. (הכל מהכסף שלי ואני לא מקבל דמי כיס או משהו, אני גונב מאחותי ) תודה ומצפה לתגובות נ.ב הנה המפרט שלי ספק גנרי 300 ואט "מותאם ל P4" (ממש) P4 1.8 256 RAM מקלדת, עכבר וכל השטויות אני יודע שזה חרא של מפרט במיוחד הספק אבל אני אקנה מתי שהוא מחשב חדש אז זה יעבור אליו

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. הזמנתי מחשב מTMS ללא כ.מסך ברצון לקנות את ה560GTX מפלונטר. כשבאתי להזמין היום גם את הכרטיס מסך הוא אזל להם מהמלאי כנראה, כי הוא כבר לא מופיע באתר. אשמח לתשובה זריזה איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבות אותו מחיר מהחנות KSP אילת(! ללא מע"מ, מה שנותן קצת חריגה לעומת מחיר של חנות KSP רגילה). התקציב הוא בין 400-500 (מחיר אילת), ניתן לחרוג מעט אם החריגה ממש שווה את זה. הספק שרכשתי הוא FSP HEXA 500W, הוא גם נכנס לתמונה כי הוא צריך להחזיק את הכרטיס מסך. אשמח לתשובה זריזה כמה שאפשר כי יש לי קרוב שנמצא באילת והוא יכול לרכוש רק היום. מחר הוא כבר חוזר הביתה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by yotam360,

....

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  10. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד , ולא ידעתי לייעץ לו לגבי כרטיס מסך מכיוון שלא ידעתי האם הכרטיסים של ATI(למשל) בעלי מספור מסוים זהים לכרטיסים בעלי אותו מספור למחשבים נייחים ? מעבר לזה . . . אני אשמח מאוד אם מישהו יזרוק לי איזו עצם על לפטופים מומלצים במחיר של עד 1000$ . . .ומסך לא יותר גדול מ15.6 תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by weissby,

אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by IPIP,

אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אני צריך את זה ממש דחוף, אנחנו מצטיידים לקראת המלחמה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  14. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה כרטיס ייתן את הביצועים טובים ביותר? http://tms.co.il/product/5522 http://tms.co.il/product/5234 http://tms.co.il/product/4885 אני מתכנן לרכוש אותם עם המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤188 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: …

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. למה אני שואל? כי ה4850 שלי כנראה יממש את האחריות שלו...ובמידה וליבואן אין כאלו יותר אז שלא ידחוף לי משהו יותר חלש תודה. *הכרטיס במדויק מופיע במפרט שלי

17. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by zabal12,

הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אחרי חודשים שבהם שוק כרטיסי המסך נמצא במערבולת אמיתית עם זמינות מינימלית ללא שיפור באופק - מפתחת השבבים מכריזה סוף סוף על צמד צעדים שינסו לעשות קצת סדר בביקוש בין הכורים לגיימריםלכתבה

21. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

22. Started by ms,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by KobiHo,

שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by moshiko69,

טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.