כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום וברכה, הכרטיס מסך אמור לשרת אותי למשחקים כבדים כמו BF3. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לכרטיס מ-ש-ו-מ-ש (אני קונה רק כרטיס מסך משומש). עדיפות לכרטיס מסך שהוא גם אוברקלוקר טוב. לידיעתכם במפרט של המחשב שלי נמצא בצד.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם VIVO. אני משתמש בו כדי להשתמש במחשב כמעין PVR) TIVO). עד היום השתמשתי בתוכנה בשם SHOWSHIFTER. הכל עבד כשורה - הצלחתי להקליט, להקפיא זמן, ולצפות בטלויזיה באיכות סבירה (לא מדהימה), קידוד DIVX שיצא כ-1GB לשעה בערך. לאחרונה עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואחרי זה התקנתי דרייברים של OMEGA מאותו רגע נוצרה בעיה בתוכנה - בסוף ההקלטה, כשאני לוחץ על STOP, המחשב מתרסק עם מסך כחול (בלי רמז ממשי לבעיה). התייאשתי - ניסיתי תוכנה שונה - WinDVR, שלשמחתי נותנת תוצאות טובות יותר - גם בצפיה וגם בהקלטה, וטיפול מעולה ב-Interlace. עכשיו יש 3 בעיות שונות: 1. במצב של TIMESHIFTING בלבד - יש מעין רשת דקה על התמונה (לא צפופה), לא תמיד רואים את זה, אבל כשרואים זה מעצבן. בהקלטה…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש אני החלטתי ללכת על כרטיס gtx 1070. אבל יש המון דגמים של הכרטיס מהרבה חברות צד שלישי ואני לא יודע מה ההבדל בין כולם ועל מה ללכת. ההבדל יכול להיות אפילו מאות שקלים. על איזה כרטיס gtx 1070 מומלץ ללכת? תתחשבו בעובדה שאני לא מתכנן oc על הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מחשב שאני רוצה לקנות והוא מגיע עם GeForce 7600GT 256 ועם מסך LCD חשבתי שאוליי אם אני אקנה מסך CRT אז זה לפחות חיסכון של 500 שקל וככה אני אוכל לשדרג את הכרטיס בפורום מפרטים זה מה שהמליצו לי עליו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203743.0 דעתכם? בתודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך: Geforce 6600 רק שמתי לב שיש את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 שמהירות הזיכרון והליבה זהות בדיוק למהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס מסך 6600! 6200 גם יותר זול. אז מה בעצם ההבדל ביניהם? LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP - 665 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 VS LEADTEK WinFast A6600 TD 128MB AGP - 785 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3471&catcode=488
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-