עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lybmann,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by ran_meir,

מה הדבר עושה, ועל מה זה משפיע? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by liav12,

אני יודע רק שזה זמן תגובה, אבל של מה? לי יש למשל 25 במסך

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  4. הרצה באמצעות tridef מהו הכרטיס המינמלי לזה שיתן תוצאות טובות במשחקים חדשים. כרטיס נוכחי 4850 HD מעבד AMD Athlon Dual 3800 (לא חדש) ספק פשוט 520w תקציב 400-500 תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by poltergeits,

היי לכולם ..... יש לי 9600xt ורציתי לדעת עד כמה באמת חשובים הדרייברים שאני מתקין בשבילו לפי אחת הכתבות של האתר מצאתי לנכון להתקין את העדכון האחרון מבית ATI שהוא ה CATALYST ואשמח מאוד לקבל עצות וטיפים בנושא *אפרסם את תוצאות בדיקת ה 3DMARK05 בהמשך .....

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by neil4,

לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?

10. והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  12. אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש, אשר אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשימושי Office. אני ממש לא זקוק לכרטיס גרפי "מפלצתי". אבל, הייתי שמח לנצל סוף סוף את כניסת ה DVI שקיימת במסך שלי. אשמח לקבל המלצה לדרך הזולה להשיג זאת: לוח אם הכולל DVI, או כרטיס גרפי זול וטוב הכולל DVI שאוכל להוסיף ללוח אם. בתודה מראש, דוד

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by kobi,

אני מעוניין לקנות ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR ולא מצאתי מהי מהירות הזכרון שלו ??? אני ישמח עם מישהו ימצא מהי המהירות שלו תודה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Aner,

האם 1280x1024 זה מספיק למסך 17", והאם יכול להיות לי איזשהו שימוש ב1600*1200 במסך 17"..? ??? אני פשוט מתלבט בין ה-LG F700B ל-LG F700P... ;D

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  18. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  19. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. אני רוצה לקנות geforce 4 Ti 4400/4600 אני רק לא יודע איזה חברה הכי טובה שהכרטיס שלה עולה פחות מ - 1800 ש"ח אני יודע שרוב הסיכויים שאין Ti 4600 ממש טוב בטווח מחיר שכתבתי אז כעיקרון אם לדעתכם יש - תגידו אבל אם אין אז תגידו לי: איזה Ti 4400 הכי טוב??(של איזה חברה? - בטווח מחיר שציינתי)

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by dtechno,

מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by NuXeR,

יש לי את האפשרות , האם להפעיל ?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  24. השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.