כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבה אני הולך על 2600XT כעל פתרון טוב למחשב שלי השאלה עכשיו היא איזה דגם לקחת זקוק להמלצות
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך saphire 2600xt, התקנתי את הדרייברים האחרונים Catalyst® Control Center Version 2007.0517.2140.36881 נראה לי שזה הגרסה לא? בכל מקרה כל פעם שאני משחק משחק (ורק במקרים אלו) אני מקבל אחרי כמה זמן את ההודעה שמצורפת בתמונה אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להמיר את כל הקלטות וידאו שיש ברשותי ל-DVD. רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר והפשוטה ביותר (וגם הזולה ביותר) לעשות את זה? ראיתי למשל כרטיס וידאו של AVERMEDIA האם זה יספק את צרכיי? מה האיכות של ההמרה עם כרטיס כזה? כל מי שיכול לתת לי מידע מפורט על הנושא, אשמח. ירון.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, כרגע הוא יוצא לי בסביבות ה 4300 , ואני יוכל להרשות לעצמי אותו בעוד 3 חודשים. האם בטווח הזה המחירים של ATI צפויים לרדת? (הכרטיס הוא 5850, והמעבד הוא AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core, כל המחיר של שאר הרכיבים דיי זניח). אני פשוט לא רוצה להרגיש ש"זמן החומרה" מתבזבז לי ואפילו המחירים לא ירדו בסופו של דבר.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנו לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם כדי צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הגיע אחרי שעה משחק ל77 מעלות, לפי מה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) זה טמפרטורה מאוד גבוהה בשביל כרטיס מסך. יש לי 9800gt שני מאווררים חיצוניים, ושתיים פנימיים (אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך). האם זה נורמאלי שהוא מגיע ל70+ מעלות ? ואם לא איזה דרכים יש לקרר אותו (חוץ מלנקות מאווררים)?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס יחד עם המחשב לפני כשבוע, בהתחלה המשחקים עבדו בסדר גמור אבל עכשיו לפעמים יש לאגים מעצבנים ביותר. המשחקים רצים על FPS מעל 30-25 אבל עדיין יש לאגים (כמו ב CS:S כשיש פינג גבוה והכל מקרטע) בדקתי את המבחנים של 3DMARK06 וגם שם זה היה במיוחד בקטע עם הנחש שיוצא מהמים הזה. למה זה יכול להיות קשור? אין שום דבר שעובד ברקע, הדרייברים הם 158.19, ושום דבר לא על אוברקלוק (חץ מהמעבד על 300 מגה הרץ בקושי וגם ניסיתי בלי שהמעבד יהיה על אוברקלוק). בנוסף הטמ"פ של המעבד על 30 במנוחה ולא יותר מ 40-45 במאמץ, והכרטיס מסך עצמו על 48 במנוחה ובמאמץ על אולי 60.. יש פתרון לעניין??
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483537.msg4138924#msg4138924 הזמנתי את כרטיס המסך של INNO3D 470 GTX, אך כבר שבועיים וחצי אני בהמתנה אצלם עקב "סופות שלגים באירופה המונעים מהכרטיס להגיע" עכשיו ראיתי לאחרונה כל מיני כתבות על יציאת סדרת כרטיסי ה69XX של ATI ו560 החדש של NVIDIA, דבר שגרם לי לתהות אם אולי עדיף להמתין ולא לקנות כ.מסך לטובת ירידת מחירים כלשהי שאמורה להיות עקב צאת הכרטיסים החדשים ? אשמח לדעתכם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תיעוד מודלף של כרטיס פיתוח מהדור החדש של מפתחת השבבים מסייע לאשר מספר הערכות מוקדמות אשר מסתובבות ברשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוריד דרייברים אכי חדשים שיש אז אני נכנס ל NVIDIA מריד דריבר אבל הוא באנגלית ואני רוצה בעיברית מאיפה אני יכול להוריד דריברים בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E MSI Radeon R9 270 GAMING 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מה לדעתכם עדיף? מסך שהוא בעצם הטלויזיה שלי 1920*1080
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-