עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא יאומן חיית הביצועים הזאת http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=3 תראו היכן הוא משאיר את ה-GTX280.. ותראו מה 4830 ב-CF עושה.. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=6

2. כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by idan oren,

היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. הכרטיס בשמו המלא הוא sapphire x800gto 256DDR3 256bit 16piplines R430CORE יש לי רכיב בגב הכרטיס שהגיע מוגן במשהו שנראה כמו מדבקה תרמית כזאת... אין לי מושג מהו הרכיב, אני רק יודע שהוא מתחמם המון מה שמוזר שמחיפושים באינטרנט לא מצאתי כרטיסים כמו שלי עם אותו הפד מאחור ויכול להיות שצריך להוריד אותו... הייתי מעוניין שתעזרו לי לזהות מהו הרכיב ומה אני אמור לעשות עם אותו פד שמודבק עליו? חשבתי גם אולי לשים עליו היטסינק מנחושת אבל לא נראה לי שהעניין אפשרי... הנה תמונה של גב כרטיס אחר x800xl שיש לו את אותו הרכיב (מסומן בתמונה מצורפת). בנוסף גם אני מצרף תמונה של גב של כרטיס כמו שלי שמצאתי בגוגל שאין לו את הרכיב הזה... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by liav12,

זה נכון? או שזה רק לגבי הקלטת וידאו וגם זה לא תמיד?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?

7. Started by lipa,

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_8800_gts_320mb_fatal1ty_edition/1

8. Started by mx-3,

שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nirorlev,

שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לדעת.. האם מחשב עם מעבד I3 SB, מסוגל להריץ משחקים לילדים כמו G force, cloudy with a chane of meatball וכו.. משחקים תלת מימדים אבל על פי הדרישות מערכת רשום כרטיס מסך = ערך לאזור ה- 7600gt 256mb (הגדרות מינימליות).. אז האם יהיה אפשר להריץ משחקים כאלה בצורה שחיקה וטובה במערכת ללא כרטיס מסך אך עם המעבד הנ"ל ורזולוציה מקסימלית (נמוכה יחסית) של - 1024*768 תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by SpidiMan,

שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by avihneo,

הכל בכותרת תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. יש לי HD5850 ושמתי לב שהתדר ליבה של הכרטיס קופץ מ157 למעלה כל פעם בשימוש רגיל בגלישה באינטרנט ובכלל .. למה זה קורה? הדרייבר 10.5

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by artifakt,

שלום לכולם יש לי את ה8800GTS G80 אבל יש היום את הG92 אז השאלה שלי זה האם יש הבדל במשחקים ובאיכות, ומה זה אומר בכלל ??? ובכמה חזק ה8800GTS G80 מ-8800GT G92 ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by FatallChill,

נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by LRa,

בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. היי, הורדתי מהאתר של ATI דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלך בעקבות כל מיני בעיות שהיו לי עם דרייברים ישנים. הדרייברים אכן פתרו בעיה אחת, אבל יצרו בעיה אחרת - למעשה, מאז שהתקנתי את הדרייברים המעודכנים ה-TV OUT לא עובד. הטלויזיה מחוברת ליציאת ה-tv out, למעשה ישנה תמונה של הטעינה של מערכת ההפעלה, אך שמערכת ההפעלה עולה - התמונה נעלמת כלא הייתה. בהגדרות של מאפייני התצוגה כמובן הגדרתי על 2 מסכים. אשמח לקבל פתרונות! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by Lambomeir,

שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by JustSayOMG,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשתמש בטכנולוגיית EYEFINITY SLI 6870 HD יריצו משחקים כבדים כמו METRO 2033 חלק? (כל מסך הוא בגודל 24IN) והאם GTX560 גם תומך ב EYEFINITY? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.