עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום היום יש לי כרטיס מסך 7900GT של אסוס שלפני 3 שנים עלה לי 2000ש"ח. התחילו לי תופעות מוזרות של נקודות בצבע אדום וכחול שרצות לי על המסכים (באות ונעלמות במקומות שונים). לצערי אחריות אין עליו. הדרישות מהכרטיס החדש: 1. מעבד של nvidia - 2. שתי יציאות DVI 3. תקציב 500 ש"ח +- סה"כ אני מחפש משהו בסכום סביר שיחזיק אצלי לכמה חודשים עד שאחליף את כל המערכת עריכה ושיתן לי ביצועים עדיפים על מה שהייתי מקבל עד עכשיו. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by naory99,

שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Ran B,

שלום לכולם. יש לי שאלה, שלא ממש ידעתי איזה מילות מפתח לרשום לחיפוש לראות אם היא קיימת כבר. ניסתי לחפש אבל לא מצאתי משו שעונה על השאלה שלי. ברשותי כרטיס מסך 6600GT של XFX. ובכלל ברוב כרטיסי המסך החדשים יחסית יש כניסת מתח (חיבור מולקס לכרטיס). כלומר הכרטיס מוזן במתח למרות ההזנה שיש לו בAGP (כנראה ע"מ לא להעמיס על הלוח אם). עכשיו השאלה שלי למה המתח הזה מיועד, האם הוא מיועד רק למאוורר שנמצא על גוף הקירור (שבא בסטוק) או לעוד דברים? כי החלפתי גוף קירור לכרטיס מסך (לזלמן) והמאוורר שלו מוזן ממולקס פשוט.. ובכל זאת השארתי את החיבור מולקס לכרטיס מסך. עכשיו השאלה האם אני יכול לנתק את החיבור מולקס מהכרטיס מסך, כי הוא היה שייך למאוורר סטוק שהיה מוזן מהכרטיס מסך. או שאני צריך …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by alonp,

אהלן! אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי שסמסונג זכו בכמה תארים אז החלטתי ללכת על הסמסונג. יש מסך 151 ועכשיו יצא חדש 152. מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ביניהם? (ראיתי כאן כבר שמישהוא שאל אבל לא קיבל תשובה וגם לא ראיתי באתר שלהם שום דבר מענין בנושא.) יש גם 171 וגם 172 וזה גם מענין אותי. אני מבין שההבדל ביניהם הוא כמו בין 151 ל152 אבל שוב אין לי מושג מהוא... חברה תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by shay_co,

חיפשתי לקנות כרטיס מסך FX5700 le 256 vivo ומצאתי אותו בחנות במחיר חבל על הזמן 650 ש"ח כולל משלוח. האם מישהו מכיר את החנות הזו ? מישהו רכש שם משהו ? דיברתי עם בחור בשם ראובן והוא נשמע מאוד מקצועי והמקום נשמע טוב. www.hrcomp.co.il

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by gaby1992,

טוב אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בערך אמצע ינואר) והמפרט בנוי לגיימר כבד (תקציב 7K) והוא יהיה על מסך 24" אז ככה..... אני החלטתי לשים את הHD4870x2 במפרט אבל עכשיו אני רואה את יציאתו של הכרטיס הנ"ל והרבה אנשים אומרים שעדיף לחכות לכרטיס הזה.. אז רציתי לשאול בכמה מגמת השיפור בין הכרטיס החדש של NVIDIA לכרטיס של ATI תהיה ניכרת? כמה הוא יעלה בערך? והכי חשוב מתי ישווקו אותו לארץ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by kaki356,

שאלה בכותרת.. כי זה יחסוך לי הרבה כסף לקנות 8800GT או 8800GTS החדש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1024X1280 עם פילטרים...חשוב לי שיזוז חלק... מה הכרטיס המומלץ?(בלי התחשבות במחיר)

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין מסך רגיל למסך TFT? או LCD? ומה ההבדל בין LCD לTFT? זה אותו דבר?!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  11. אז ככה יש לי: מעבד Q9400 1333MHZ LGA775 6MB מארז+ספק 550W טרמנלטק דיסק קשיח 500GB WD+160GB WD צורב DVD LGX22 אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 1333MHZ G.Skill F3-10600CL9D-8GBNT 2X4GB בעלות של 243 שקל לוח אם לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 בעלות של 238 שקל כרטיס מסך אני חושב לקחת את 6450HD 1GB של גיגה בייט שעולה 248 שקל יש לכם הצעות יותר טוב לכרטיס מסך???אני יכול לשלם עד 300 שקל לכרטיס מסך למחשב אני פשוט רוצה להשמיש את המעבד החזק הזה ולא להוציא מלא כסף על המערכת הזאת. מיכוון שהמעבד עובד בתדר של 1333MHZ אני יכול לקחת לוח שיתמוך עד 1333MHZ וזיכרון שיתמוך עד 1333MHZ ובעצם אני לא מבזבז הרבה כסף ואני גם מנצל את המערכת עד הגבול שלה השאלה אם הכרטיס מסך חלש מידי להפעיל קרסיס 2 ובט…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by AVL,

אני מקווה שזה לא נחשב לספאם אבל יצאו דרייברים חדשים לGEFORCE http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

ערב טוב... לפי האתר של TOMSHARDWARE ב VIDEO CHARTS GF6600 צריך להיות עם מהירויות שונות לגמרי http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050705/index.html 300 לCORE ו700 לזכרון? והצ'יפ הוא NV44? משהו כול לפתור את התעלומה?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

שלום לכולכם, אני מחליף קירור למעבד וצריך להוציא את כרטיס המסך, ויש לי כמה שאלות: 1) האם אני צריך להוריד את הקליפס כלפי מטה? או להעלות אותו כלפי מעלה? 2) הכרטיס מחובר גם מאחורה, ז"א שצריך גם מברג כדי להוציא אותו. איזה חלק להבריג החוצה (ב expenssion slot)? את החלק הפנימי, או החיצוני?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ElectricL,

המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו

19. Started by nivi125,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים

22. Started by Udragon,

השאלה היא כללית ולכן לא ידעתי מה לכתוב בכותרת... עד כמה משנה זכרון הכרטיס? אני מתעניין עכשיו בקניית מחשב וכרטיס המסך הוא חלק חשוב... חשבתי על ATI RADEON HD4850 ויש עם 512MB או 1024MB זכרון. עכשיו ההבדל ביניהם הוא רק משהו כמו 100 שקל נדמה לי... עד כמה זה משנה בביצועים שלהם? מה כדאי? תודה רבה (: עריכה: קודם כל תודה רבה על התגובה (: דבר שני רזולוציית המסך שלי היא 1440X900 - ולכן אני חושב לקנות את ATI RADEON HD4850 512MB. אם יש לכם הצעות נוספות בטווח דומה יתקבלו בברכה... אבל אני חושב שהכרטיס הזה טוב וגם הוא היה ברשימת המומלצים בנעוץ.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by kobiperez,

שלום, רציתי להבין כמה דברים בקשר לטכנולוגיות האלה של ריבוי כרטיסי מסך, איך זה עובד ? ומה יותר משתלם לעשות - מערך של כרטיסי מידריינג'(5750)או לקנות כרטיס חזק בודד (5850). ניתן לחבר יותר מ2 כרטיסים? השיפור שמתקבל מהקמה של מערך כזה הוא 100 אחוז ? והאם צריך לוח אם מיוחד בשביל זה ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by tovtov,

כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. 1. ( nVIDIA GeForce 6200 256MB (Innovision 2. Innovision nVIDIA GeForce FX5200 128MB 3. Sapphire Radeon 9250 128mb מבין 1 ו 2 די בטוח ש - 1 עדיף אבל אולי השלישי?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.