כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בגלל פער מחירים ביצועים.נגיד לדוגמא רזולוציה 1600X1200
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4830. (כרגע ללא OC) בעת ניגון סרט 1080P (פורמט MKV) בעזרת VLC המערכת מגמגמת מעט. שאלתי היא מה לדעתכם צוואר הבקבוק, ואם כן האם נראה לכם שOC יכול לשפר את המצב. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי הרגע סרט 720P.. אבל משומה הוא לא עובד לי.. אני לאידוע מה דרוש לשם צפייה ב720P אולי זה משהו שאין לי.. מקווה שתמצאו מה הבעיה.. (אני נותן את כל הנתונים שאני יחשוב שאיכשהו יכולים לגרום לבעיה) מסך LG 194WT כרטיס מסך מובנה .. מה שיש בלוח אם 945P.. משתמש בויסטה קידוד הורדתי klcodec301b תוכנה ניסתי גם בBS PLAYER גם בMV2 אז מה יכולה להיות הבעיה..?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך משומש שיעלה סביב ה200 שקל לא יותר אין לי עוד תקציב גם בגלל המחשב החדש הלוח הוא I-NV3 ערכת שבבים של NV צי'פסט 610 כרגע יש לי תמובנה 7050 שלא עושה תעבודה גם לא ציפיתי ממנו לכלום בקיצור כמו שרשום בכותרת מה אני צריך לברר לפני שאני קונה מהבן אדם את הכרטיס? בדיקות מאמץ לכרטיס משהו שיאמץ אותו? איך אפשר לדעת אם יש ארכיפקטים נגיד? ובטוח יש עוד דברים שלא עולים לי בראש (הספק יחזיק כמו כלום יש לי כרגע E5200 בשילוב HD אחד עם ספק CM420 הפשוט שנותנים בפוקס כבאנדל עם המארז 334)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי מדריך באתר Ynet המסביר את התכונות השונות שיש לבדוק לפני קניית מסך LCD. אחד מהדברים שגיליתי בקריאת הכתבה היא שאם לא משתמשים ברזלוציה האופטימלית במסך, המסך נראה קצת מעוות, או משהו בסגנון. ואם אני לא טועה, הרזלוציה האופטימלית ברוב מסכי ה17" LCD היא: 1280x1024, וזה נראה לי גדול מאוד. אני כנראה לפני קניה של מסך 17" LCD ורציתי לדעת אם יש איזשהו פאטצ' או משהו בסגנון "שמטפל בבעיה" או שמא הכתב סתם הפריז בהסבר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-