עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by henwin,

יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לאחרונה קראתי מדריך באתר Ynet המסביר את התכונות השונות שיש לבדוק לפני קניית מסך LCD. אחד מהדברים שגיליתי בקריאת הכתבה היא שאם לא משתמשים ברזלוציה האופטימלית במסך, המסך נראה קצת מעוות, או משהו בסגנון. ואם אני לא טועה, הרזלוציה האופטימלית ברוב מסכי ה17" LCD היא: 1280x1024, וזה נראה לי גדול מאוד. אני כנראה לפני קניה של מסך 17" LCD ורציתי לדעת אם יש איזשהו פאטצ' או משהו בסגנון "שמטפל בבעיה" או שמא הכתב סתם הפריז בהסבר ? תודה

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by Arile,

מה היתרונות כשאני מחבר מסך בחיבור כזה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by 3emi,

שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Shaker,

שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by brk2k,

היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  14. שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by usx,

נהרס לי הכרטיס מסך 5970 לאט לאט היה מכניס את המסך ל SLEEP MODE עד שבסוף הפסיק להתעורר לגמרי. קניתי את ה TOXIC של sapphire התקנתי מערכת הפעלה מחדש. אחרי 10 דקות משחק מתחילות להופיע כל מיני צורות תוך כדי משחק על גבי המפה השמיים מתחילים להבהב, פסים הזויים שרצים על המסך ועוד כל מיני תופעות עבמים שאין לי מושג איך להסביר לקחתי את הכרטיס קיפלתי אותו והחלפתי אותו בחברה אחרת של Gigabyte גרסאת ה OC BF4 ההבדל בין הכרטיסים הוא TOXIC - 1150MHZ BOOST GIGABYTE - 1100MHZ BOOST חיברתי את הכרטיס החדש הכל היה בסדר יום למחורת אחרי 10 דקות משחק חזרו אותם הבעיות. מה זה כבר יכול להיות? ספק כח? אני מבין שארטיפקטים יכולים להופיע אחרי OC (אני לא עשיתי) המעבד שלי i7-3770k עם קירור סט…

16. לפני 8 ימים אמרתם שהכרטיס 2900XT אצלכם בבדיקה , מה קרה לו

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Xiao Xiao,

יש תאריך משוער להגעה לארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by rtr,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by SmeNmen,

http://www.angelfire.com/oz/argzp/untitled.jpg אני רואה בSmart Doctor של אסוס שהכרטיס שלי על 60² מעלות צ' ו145 פ' אהה והוא אומר לי שהמאוורר על הVGA פגום ואני צריך להחליף אותו .... מה אני צריך לעשות ?!?!?!?! זה באג או שבאמת הכרטיס על 60 מעלות ?!?! בבקשה עזרה אני נואש נ.ב לא עשיתי OC תודה מראש , SmeNmeN

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

22. Started by idank,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sonic,

הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by 6kwar,

נסו להיכנס www.hercules.com אתם יודעים מה הכי מוזר ביום חמישי האתר עבד קיבלתי את המחשב ביום שישי ופתאום לא עובד! צירוף מקרים אני לא חושב :lol:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.