כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש כרטיס מסך למחשב מעולה! אבל אין לו ובדקתי יציאת טלויזיה. עכשיו איזה כרטיס טלויזיה טוב ברמה איכותי כדאי לקנות כדי שאפשר יהיה לשמור סרטונים מהטלויזיה בתור DIVX מקומפרס ? דרך אגב כרטיס המסך שלי ATI RADEON PRO 128MB 9800NP ואין לו יצאית טלויזיה בדוק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כותר הפעולה הפופולרי עשוי להיות השני שיזכה לתמיכה במנגנון החלקת הקצוות החדשני מבית NVIDIA - בתוספת לעקיבת הקרניים שכבר מובנית בו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בין 6800gt לבין x800xtpe אני מטלבט בין שני מערכות עם הכרטיסים האלה וני שואל מה ההבדל בינהם האם הוא גדול ומי מבינהם יותר משתלם??? תודה לעוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה חזקים הביצעוים הגרפים של מע' בעלת i3 + לוח אם תואם H55? האם מערכת כזו יכולה להריץ Counter Strike ? מה המגבלות שלה? ומה זה מה שאמרו לי לגבי ה GPU על גבי המעבד? סליחה על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 או אחד מאלה.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17883 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5848 ו KSP מוכרים את זה ב 315 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=150
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה,פתחתי פה כמה נושאים לגבי ספקי כוח וכרטיסי מסך,אם יעבוד או לא יעבוד... היו פה אנשים שבספק אם יעבוד לי הכרטיס מסך הזה על מערכת שלי ועוד שיש לי OC למעבד... וספק כוח LIBERTY400 W. אז ככה היום קיבלתי את הכרטיס... שהוא כבר עם OC מוכן של 625\2200 חיברתי אותו... פועל כמו חמאה... הספק הזה של LIBERTY 400W הוא כל כך חזק שאפילו עשיתי עוד OC לכרטיס מסך ל 675\2300. ולא היו שום בעיות.... כתוב על גב הקופסה של הכ.מ המינימום לספק כוח הוא 550W ופשוט אני לא מאמין שבספק שלי כל כך חזק שמחזיק אותו... אין פשוט... ENERMAX חברה סוסה.. וגם הכרטיס מסך הזה פשוט סוס... IDLE 38 מעלות... ובזמן במשחקים,כמו למשל שיחקתי היום ב XMEN החדש... הכ.מ הגיע ל 44-46 מעלות בלבד... עם גוף קירור כזה.. פשוט פצצה…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-