כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכרטיס עושה יותר רעש מכל המחשב ביחד האם הגיוני??
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. היום שמתי לב לכך שיש הבדל לא קטן בין התדרים של ה-X1950XT לבין ה-X1950XTX, בתר של הליבה ה-XT הוא בעל 625Mhz וה-XTX בעל 650Mhz, עד כאן אין הבדלים גדולים. אבל אז להפתעתי ראיתי שבתדר של הזיכרון ל-XT יש 725Mhz בזיכרון ול-XTX יש 1000Mhz בזיכרון. זה הבדל דיי רציני, בכמה פריימים זה בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות (מעל 1280X1024)?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו פה יכול לתת פירוט מה ההבדל ומה כל אחד מסמן WSXGA WSXGA+ USXGA וכו'... קראתי את המאמר האחרון על מסכי הLCD ולא היה מצוין שם
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב הישן שלי ולהתקין עליו Windows 7. יש לי 2 אפשרויות להרכבת כרטיס מסך. הראשון הוא Nvidia 7900 GS בנפח 256MB השני הוא ATI Radeon HD 3650 אני לא זוכר כרגע את הנפח (נדמה לי 512MB). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה עם AutoCad 2010 ו Google Sketchup [סטודנטית לאדריכלות]. איזה כרטיס מסך עדיף להתקין מבחינצ כוח עיבוד (בעיקר לאוטוקד וסקצ'אפ)??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
באתר של ATI הגירסא הכי עדכנית היא 6.6. לי יש את הדרייבר של 6.4 מהדיסק שקיבלתי עם ה1900XT שלי. האם זו הגירסא הכי מומלצת כרגע (6.4) ? תודה רבה נ.ב: האם מישהו יוכל לומר לי איזה הגדרות של 3D מומלצות לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דריבר חדש(11.1) ואחרי ההתקנה אני מסתכל בcatalyst control center ואני רואה שהcatalyst version היא עדין 10.7... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ואם לא למה ? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-