עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raYo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שממש עוזר לי. אני רוצה לקנות היום את המסך של LG ה - F700P ואני מעוניין לדעת איך הוא לפי דעתכם? איך הצבעים נראים, אם התפריטים נוחים ובכלל איך המסך.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. המפרט שלי הוא: E8400 Gigabyte ga73pvms2h enermax tomahawk 450 ו-4 גיגה זכרון. זה לוח עם כרטיס מובנה, GEFORCE 7100, שזוחל ברמות שאפילו את המשחק הזה: http://www.yougamers.com/gameometer/10254/ הוא לא מריץ... ראיתי שמוכרים את nvidia 7600 gt silent pipe, Radeon 2400pro HDMI Accelero S1 Rev. 2, nVidia Geforce 7300GT 256mb g-force 8600 ddr3 256 mb במחירים שבין 100-300 ש"ח. מה דעתכם? תודה...

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by kostiya,

חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1

4. Started by 00Amir,

אם אני רוצה לשדרג למסך 27" שמגיע לרזולוציה של 2560 x 1440 אני אז אני צריך לשדרג גם כרטיס מסך ? יש לי GTX 460 1G ? במפרט של הכרטיס כתוב שהוא עד 2560x1600, האם הוא באמת יכול להריץ משחקים ברמה ברזולוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by nizans,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by niral,

שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי קנייה של כונן ssd חדש אני כרגע רוצה גם לשדרג את הכרטיס מסך. דרך העבודה שלי יש לי אפשרות לרכוש את הEVGA GTX780 בגרסת רפרנס באזור ה1500₪. הספק שלי הוא של Seasonic s12 520w כבן שנה, עד עכשיו הוא החזיק כרטיס מסך יחסית חלש EVGA GTX 650. עיקר השימוש הוא למשחקים כגון titanfall וbattlefield4. אני משחק על רזולוציה של 1920x1080. שאר המפרט שלי הוא: Intel 2600k Gigabyte z68 Gskill DDR3 16gb 1600mhz 2x corsair ssd 128gb Crucial m500 240gb 3x Seagate 2tb זהו בינתיים, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק. תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. רואים את זה ב 454 iiyama ? זה יכול להפריע?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dano,

קניתי מסך LCD חדש-ViewSonic VE710s, עכשיו אני בעיקר משחק במחשב..קצת אינטרנט קניתי את המסך הנ"ל במחיר של 2220 ש"ח.. בעוד שבBUG למשל ניתן להשיג את המסכים הנ"ל שניראה לי שהם יותר טובים בפחות כסף. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1289&scat=220&tcat=24 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הא יצאתי פראייר במידת מה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. יש לי gf 6600 ועד עכשיו הוא עבד מעולה. לאחר התקנת XP, directx 9.0c ודרייברים עדכניים, התצוגה במשחקים מתחילה להראות כל מיני הפרעות, פסים מוזרים על המסך וכו'. במשחק כבד זה קורה מייד, במשחקים דביליים זה קורה לאחר חצי שעה בערך. האם יש דרך לעשות דיאגנוזה לכרטיס מסך עם תוכנה כלשהי? האם יתכן שהמאוורר דפוק? מוזר לי שזה קרה יחד עם התקנת הווינדוס... תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by nesber,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש גירסת לייט: מה הם ההבדלים הבולטים בין הכרטיסים? מה זה C3? האם החברה הזאת מומלצת באופן כללי?(אני לא עושה אוברקלוק)

16. Started by Demon-Slayer,

Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by Nemesis,

הי, קניתי MSI GeforceFX 6200 128TD, ומסתבר שהליבה שלו היא ה NV43 A4. Riva Tuner לא פותח כלום. האם יש דרך כלשהי להפעיל את ארבעת הצינורות? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  22. המחשב הישן שלי שבק, כנראה כי ה- Radeon 9500 Pro שלו החזיר את נשמתו ל- ATI. מאחר שאני לא מתכנן להריץ משחקים על הגרוטאה, אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך. מצד שני, יכולות תלת מימד יהיו נחמדות אם אחליט לשחק עם Compiz. הכרטיס הסביר ביותר שראיתי עד עכשיו בטווח המחירים הזה הוא radeon 9550. יש משהו יותר טוב שאני יכול לקחת?

23. Started by jupiter,

אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

25. Started by RASTA^MAN,

אז ככה יש לי וינדוס אקס פי פרו והוא עושה לי בעיות עם משחקים אז ... אני שוקל להחליף לוינדוס 98 גרסא שניה שלא היה עושה לי בעיות ... השאלה האם הוינדוס היותר ישן יפחית לי את הביצועים ? ויצא לכם לראות בנצ'ים של אותן מערכות אותם משחקים רק מערכות הפעלה שונות ? מה היו התוצאות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.