כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בשביל להשתמש לעריכה ולמשחקים כבדים עם רמת גרפיקה גבוהה מאוד. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני יכול להתגמש קצת כלפי מעלה). המפרט שלי כולל: מעבד: Intel® CoreTM i7-4770 3.4GHz Haswell לוח אם: Z87M-G43 Haswell 1150 MSI זכרון: Kingston 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHz ספק: Corsair 550W VS550 מסך Full HD תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.mabat2005.com/store/viewItem.asp?idProduct=4014 שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מוכר את הR9500P שלי (כן, אותו אחד שלפני שנה ניהלנו עליו דיון מופרע). הוא בא עם קירור HP של זלמן+מאוורר מקורי של זלמן. הצעתי 700 שקל... בתור כרטיס שנמצא מקום ראשון עכשיו בARC של AQM3, (אל תתחילו אם הכן והלא, זה יהרוס את הת'ראד) כמה הוא שווה? בחור הציע לי TRADE-IN עם הTi4200 שלו, הוא אמר שהוא יכול למכור אותו ב400 שקל... לי זה נשמע מופרח, מה אתם חושבים? תגובות רציניות, בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מחפש כרטיס AGP טוב שיריץ משחקים סבירים הכי זול שיש ושלא אצטרך להחליף את ספק הכח (300 ג'נרי). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה החלפתי את ה470GTX המזדקן שלי (ששירת אותי נאמנה) ב760GTX דנדש. האם יש לי שימוש כלשהו אפשרי בכרטיס הישן? (חיבור ככרטיס פיזיקה? או קומבינה אחרת?)
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1100 אני מחפש את 4670 או 9600GT בשביל המחשב הפשוט שלי כדי לשחק מבמשחקים שיוצאים על הגדרות בינוניות, גבוהות לא מעניין אותי. בשביל השאר יש לי PS3 וPS2. נתקלתי בגירסה של FORSA של 9800GT רק ב480, בשונה משאר הכרטיסים שעולים מינימום 550. אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל כדי לקחת את זה ושזה יחזיק לי טוב יותר ליותר זמן מהכרטיסים הנ"ל. למה זה כזה זול? אם אני לא טועה הם החברה הראשית שמייצרת לNVIDIA את הכרטיסים, אז להם הם פחות מוכרים ואין סיקורים על הכרטיסים שלהם ברשת(יש להם אתר).
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-