כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
איזה LCD אתם ממליצים בסביבות ה 2800 (17 אינטש) - למטרות עבודה עם טקסט + צפייה בסרטים - לעיניים רגישות. מסכים שניתן להשיג כרגע בארץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כבל (עם איזה יציאות) אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלויזיה (את הסאונד אני מחבר בנפרד למערכת) כמה בערך צריך לעלות כבל כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך 19 חדש ורציתי לדעת על איזה מאפיינים רצוי לתת את הדגש. ובכלל מה מומלץ לקנות. אני מעוניין במסך CRT והתקציב שואף ל-1000, אני יודע שזה יחסית סכום נמוך אבל כרגע זה מה שיש. מה אתם אומרים? שווה לחכות לסכום יותר גבוה או שאפשר למצוא מסך טוב של יצרן אמין במחיר כזה. תודה מראש לעוזרים, ** דרך אגב, כרטיס מסך של לידטקTI200 הולך להריץ אותו.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
היי, אחרי כל מה שעשיתי בשבילו, הנקיונות התקופתיים, המריחה מחדש של נאנוטרם, הנשיפות העדינות מדי פעם, המתח (וולט וחצי או כמה שהוא לא צריך) שנתתי לו בקביעות... אחרי שלושה ימי צליעה, המאוורר של הכרטיס מסך שלי מת. מדובר בכרטיס Triplex Geforce 4 MX 440 (מתנת HWzone!). המאוורר עצמו הוא עגול ומחובר לכרטיס בשני פיני פלסטיק. עכשיו השאלה מה עושים. הטמפרטורות של המחשב שלי סבירות לאחרונה (41\35), אבל אני עדיין חושש... השאלות הן: 1. האם אני יכול להמשיך לעבוד בימים הקרובים עד שאני אמצא פתרון? 2. האם יש דרך להחליף אותו? איפה אני יכול להשיג מאוורר שיתלבש שם כמו שצריך? 3. מה אתם אומרים על מאוורר לסלוט PCI שנושף אוויר כלפי מעלה? אם אני אשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך זה יהיה בסדר? כמה הם מרעיש…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מסך LG F700P או LG F900P עשיתי חיפוש פה בפורום 50% בעד 50% נגד ההמלצות אם ישנות אולי יש שינוי בעמדה בהמלצות החדשות כי ברוב המפרטים המומלצים לקניה אתם שמים את LG F700P אני רוצה המלצה ממי שמבין בזה אם כדאי לקנות LG אם לא. איזה מסך במקום LG כדאי לקנות? למסך "17 עד 1500 ש"ח למסך "19 עד 2000 ש"ח חשבתי ללכת על LG כי הוא היחיד בלי פסים על המסך תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שני אלו 8800GTS 320mb או... HD2900pro התקציב הוא 1500 +/- מה מהם יותר חזק יותר טוב בשחקים ויותר משתלם? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מהביקורות שיש ברשת נראה שהצריכה המכסימלית שלו היא 59W , אז יש מצב להסתדר עם ספק 300W לא?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני צריך תשובה לשאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב?ATI 4670? או GEFORCE 9600GTX? מה ההבדל בניהם? ומה ההבדל בין GT לGTX בסדרת GEFORCE ומה מבניהם יותר טוב תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי גיפורס 6600 256mb בחיבור PCI express. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) והמעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) אני מחפש כרטיס חדש שיכול להריץ את המשחקים החדשים כמו מדליה של כבוד Crysis Call_Of_Duty_4 וגם need for speed שיצא ועוד משחקים חדשים.. שיהיה לו תמיכה בShader Model מומלץ 3 ולא חייב שיתמוך בדירק x 10....(בעיקר ירץ את המשחקים בצורה חלקה) ושהכרטיס לא יהיה יקר עד 1500 ש"ח. שהכרטיס יהיה טוב וחזק ושיפסיק לכמה שניים טוב.. שיהיה לו אם אפשר 512 mb של ראם או יותר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום לחברה שלי נשרף הכ.מסך אז היה לי בצד כרטיס ראדון X800 שרציתי לחבר במקום. אבל הבעיה עם המחשב שלה שלספק כוח שלה אין יציאת PCI אקספרס . כאילו חיבור לחשמל לכרטיס. וכאשר אני מדליק את המחשב הוא מודיע זאת. השאלה היא אם אין אזה מתאם או משהו שיאפשר לי לחבר בכל מקרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקיי אחרי מלא מחשבות החלטתי לקנות את הכרטיס מסך 9600GT שבמחינת ביצועים ומחיר לדעתי הכי משתלם ובכל מקרה בעוד כפחות משנה אני בצבא כך שזה לא משנה לי מה ייקרה בעוד כשנתיים, אני קונה גם את הכרטיס בחו"ל במחירים של 170-200$. עכשיו אני צריך לדעת אם המחשב שלי ישתמש במלוא העוצמה של הכרטיס ואם אני יכול לחבר אותו ללוח אם שלי. הנה המפרט: מעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ לוח אם: Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Kingston System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-