עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה

2. לי יש כרגע כרטיס מסך גיפורס 9800 gtx 512 מגה ואני רוצה להחליף אותו ל-כרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1GB PCIe הבנתי שזה אותו כרטיס מסך או שהוא שונה בהרבה מהכרטיס מסך 9800 gtx ,usv

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by afik zach,

אהלן יש לנו בבית מחשב נייד DELL XPS 1330 רציתי לחבר אותו לטלויזיה שלנו אבל הבעיה היחידה זה שהכניסה שלה היא COMPONENT ובמחשב יש רק HDMI בקיצור חפרתי על זה קצת ומצאתי שיש כבל שמעביר אבל השאלה אם זה יעבוד כי ראיתי שזה מיוחד לPS3 בכל אופן הנה הלינק לחנות היחידה שמצאתי http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=3794&affid=1492 השאלה קודם כל אם משהו ניסה וזה עובד לו על מחשב נייד או לא זה לא כלכך חשוב ואם כן אולי אפשר למצוא איפה שהוא קצת יותר זול אגב הכרטיס מסך זה 8400GS אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SendaRider,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]

5. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by XCG120,

את כרטיסי המסך של ATI 5970 מיצרים כמה חברות השאלה שלי מה ההבדל למשל בין הדגם של גיגבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27938 לדגם של ספייר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27336 אשמך לדעת מה ההבדל מבכינת איכות כדאיות ומה ההבדל בגדול.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. אם תוכלו אני ישמח כי אני עומד לקנות את הכרטיס יחד עם שידרוג המחשב שלי, ורציתי לדעת איך הוא מתוך ניסיון של אנשים. אם תוכלו תציינו גם מה ההבדלים בינו לבין ה-9700 PRO כי אמרו לי שאין הרבה מאוד הבדלים (במחיר יש). אני מחליף את הג'י פורס 2 שלי בכרטיס, תמורת 600 שקל (חלק מהשדרוג). עוד משהו- אתם רוצים להגיד לי שהכרטיס GF4 Ti4400 X8 "אוכל" את RADEON 9000 PRO ? כי אני רואה שהרבה מתלבהים מהג'י פורס הזה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי

9. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by blade runner,

הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by masterb,

ראיתי פרסום זה בפלונטר- http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-N55256D&affiliate=zap נראה לכם הגיוני, וגם אם לא (טעות) אני מתכוון לתפוס אותם במילה GV-N55256D : wtf ???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Nahum2,

מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז

14. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה חבר שלי שמועניין לשדרג לכרטיס מסך חדיש יותר , בתקן AGP מחשב : סלרון 4 - 2400 לוח של אסוס , לא זוכר דגם 512 זיכרון ג'יפה 5200 מעפן דרישות : משחקים חדישים , כגון הוא נדלק על ה- PREY ששיחק אצלי ת'דמו .. עם ה- 9550 שלי ושיראה את הכי טוב שהוא יכול להוציא מהמחשב שלו כמובן גם מהכרטיס , אני יודע שסלרון זה שיט , לא צריך להסביר לי\לו אבל מה לעשות הוא תקוע במצב הזה ( ואין שום אפשרות לשדרג מלבד הכרטיס מסך ) . בכל מקרה המחיר שהוא כנראה יכול להוציא זה סביבות ה- 500-600 שקל .. אני צריך לשאול אותו שוב .. אז תנו בהצעות חברים . תודה רבה ול"ט

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. *הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by AlexG Respect,

אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. שלום היה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidia יש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7. כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט. safe mode עובד כמו שצריך. החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7. האם הכרטיס שלי תקול? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  21. היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by maimon_y,

איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.