כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: Turion 64 ML-28 1.6@2.2 2GB RAM DDR400 X1800 GTO כל השאר לא ממש משנה. בכל מקרה, אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך ל HD3850. מה דעתכם לגבי כדאיות השדרוג? אני אישית מרגיש שאני יכול להוציא יותר מהמחשב הזה ע"י שדרוג כרטיס מסך. לדוגמה ב THE WITCHER, אני דיי בטוח שלא המעבד מגביל אותי אלא הכרטיס מסך (קטעי המעבר ממש מקרטעים שם). כמובן שבמידה מסויימת גם המעבד מגביל אותי. שדרוג לכרטיס חלש יותר הוא דיי חסר טעם בסך הכל, הכרטיס שלי הוא סביר ואני לא אחליף בשביל כרטיס שלא מהווה שיפור משמעותי יחסית. אני מודה לעניין שהמעבד יהווה צוואר בקבוק מסויים אז אין טעם לטחון ממש את הנושא. אז כך: 1. מהי דעתכם בכלליות? 2. האם יש פה אנשים שביצעו שדרוג דומה ויכולים להעי…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך בלפ טופ...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה כדאי במחיר 1580 ש"ח (3 שנים אחריות) Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 או שכדאי כרטיס של חברה אחרת או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי אבל יותר יקר? או 5850
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר ולא שלי(אז אין להתייחס למפרט בצד): "היי, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני משחק לי להנאתי ואחרי זמן קצר של משחק (משחקים די כבדים סטייל ביושוק 2 ועוד - לא משחקי דפדפן) המסך פשוט נכבה ולא יכול להדלק .. שומעים את המשחק עוד זז קצת אחרי זה ואז הוא גם מפסיק לעבוד. זה ממש מעצבן וגם מדאיג כי הכל די מחדש. יש לי WIN7 64BIT מעבד AMD ATHLON X4 630 מסך LG W2262TQ כ.מ HD5750 וספק 500W של סיסוניק. הדרייבר תמיד מעודכן , כרגע אם אני לא טועה גרסא 10.7 טמפ במנוחה(כשמאוורר על 100%):45-50 מעלות טמפ במאמץ(גם על 100%):55-60? טמפ מעבד במנוחה:45-50+- טמפ מעבד במאמץ:55-62+- טמפ ע"פי PCWIZARD וSPEEDFAN איך אני מטפל בבעיה הזו? "
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
של איזה חברה אני מתכוון כולם אומרים הכי זול אבל זה לא נכון כי כל חברה גם נותנת אם הקופסא כל מיני מתאמים שצריכים וכל זה אז מה אתם אומרים איזה חברה?? PNY-BFG-PALIT-KFA2-XFX-EVGA
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב באזור ה-700 שח. חשבתי על gigabyte gtx 550 ti 1GB או asus gtx 550 ti 1 gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב חזרתי לארץ והתקנתי ת'X1900XT עכשיו הבעיה איתו זה הדריברים לX64 לא הבנתי מה להוריד + איך אני מפעיל את הVIDEO IN ? דרך איזה תוכנה או מה ? כעיקרון הדריברים של ATI ממש מוזרים וד"א במנוחה הכ.מסך עם הקירור סטוק ב59 מעלות זה מעולה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המחיר של Sapphire ATI Radeon HD 4770 512MB PCIe הוא בסביבות 580 ש"ח. והמחיר של Sapphire ATI Radeon Toxic HD 4870 1024MB PCIe הוא בסביבות 1200 ש"ח. האם למטרת המשחק GTA IV ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים הוא מוצדק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מערכת: Pentium D 3.2Ghz Gigabyte GA-946GMX-S2 1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד) Geforce 7300 LE לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה. חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי). השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת? --> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה . תודה רבה. נ.ב קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברה יש עלי משימה להעביר סרטים מקלטות לCD ולעשות עריכות קלות. שמעתי שאני צריך כרטיס טלוויזיה. מה ההבדל בין כרטיסי טלוויזיה לבין כרטיסי עריכה? שמעתי גם שגודל הסרט של 30 דקות יכול לקחת 8GB, איך אני יכול לקודד או לקבץ בזמן ההקלטה? תמליצו לי על כרטיס (טלוויזיה או עריכה-בהתאם לצרכים) עד 500שח. תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-