עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviad91,

ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברה רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס לדעתכם כדאי לי לקנות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000-1500 ש"ח (כמובן שאם יהיה עדיף לי להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל כרטיס יותר טוב שיהיה שווה את זה אני מוכן) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין HD6950/HD6970/GTX570. אני נוטה יותר לכיוון הHD6950 כי מבדיקה זריזה באינטרנט ראיתי שהוא נכנס בדיוק בטווח המחירים שציינתי, בעוד שהHD6970/GTX570 חורגים ממנו מעט. אך כמובן שאני עדיין אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (גם לכרטיסים אחרים אם אתם חושבים שזה עדיף). ויש לי עוד שאלה חוץ מזה - הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD4870, רציתי לדעת אם יהיה אפשרי (במידה והכרטיס החדש יהיה גם של AMD) לחבר את שני הכרטיסים? ואם כן, האם זה באמת …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, קניתי כרטיס מסך GTX560 TI (ע"פ המלצת חברי הפורום) ורציתי לשאול האם מישהו יודע אם ביחד עם הכרטיס מגיע גם מתאם 6 פינים? (מהספק שלי יש רק חיבור אחד של 6 פינים וצריך עוד אחד)

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Wizard,

יש לי Leadtek GE-FORCE 4 TI 4400 +VIVO וניסיתי לחבר את הtv out אבל לא הצלחתי חיברתי את הכבלים , אבל בהגדרות של ה Nview מסומן לי רק מצב "רגיל" ולידו בסוגרים nview מושבת מישהו מוכן להסביר לי איך להפעיל את ה tv out תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by binia1990,

רציתי לדעת אם ה Gigabyte GTX 970 G1 4GB Retail יכנס למארז cooler master k281 תודה רבה לעוזרים

7. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by barzanger,

אני לא יודע לאיזה פורום להכניס את זה אז תעבירו אם צריך יש בעיה בחלק מהמשחקים שאני מפעיל המסך לא מציג כלום ורושם out of frequencY המשחק האחרון הוא L4D אני אשמח אם תסבירו לי איך לסדר את זה (המסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024)

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by pumbatal,

איך הכרטיס radeon 9250 של CLUB3D ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. Started by TUCG,

מעניין אותי לדעת מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס המזדקן שלי (GeForce 4 Ti 4440) לבין כרטיס חדש למדי, Radeon X550. בטח לרדאון יש כל מיני דיירקט איקס 9 וטכנולוגיות חדשות שלא היו בתקופה של ה-GF4 אבל יותר מעניין אותי ההבדל בביצועים. האם X550 יעלה משחקים יותר טוב מה-GF4Ti4440? או שהם בערך אותו דבר?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by Bakshi1,

אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by raul53,

amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 6gb 1333 seagate 1tb ati 6850 1gb מסך- samsung syncmaster S23B550 תקציב: 750 חשבתי על זה: http://www.tms.co.il/product/11941 חשוב לי כרטיס מסך עם קירור שקט עד כמה שאפשר, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו MSI 6850 היה כזה רועש ומרגיז שקניתי קירור הספק שלי מאוד גבולי, אוכל לסחוב איתו כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by chenrp,

יש לי 7600GS של INOO3D. PCIE 256MB. הTVOUT שלו לא עובד ונראה לי שהכרטיס דפוק. אני אלך לחנות להחליף במסגרת אחריות. איזה כדאי מבין כל ה 7600GS והאם כדאי להוסיף כמה שקלים כדי לקבל משהו יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3707#ov זה הכרטיס מאוור אחד מקרקע(מיסתובב לא טוב חלש אפילו נעצר מרעיש מתקשה להסתובב )) ניתן להחליף אותו? נחוץ בכלל? ניתן לתיקון לשמן אותו כדומה? אם כן איך?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. להלן תשובה רשמית של אלבטרון לשאלה מדוע אין בכרטיס אפשרות לבקרה על הטמפרטורה: Thank you very much for contacting Albatron technical support. According the NVIDIA official specification of 6600GT AGP, They took off this temperature sensor from this card and So does the latest 6600GT card, This temperature display information will get rid off because of the hardware design changing. Sorry for the inconventience. אבל ישנה דרך לפתור את הבעיה,ולהציג את הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by desheh,

שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש

20. Started by daniel123,

היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by Master Boo,

אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 6580. חיבורים: DVI X 2 HDMI X 1 DisplayPort X 1 מחובר כרגע: לDVI מסך דל לHDMI טלוויזיה אני רוצה לחבר עוד מסך (בלי חיבור DisplayPort). מה הקונפיגורציה? הבנתי שצריך מתאם DVI-DP "אקטיבי". אבל לא מצאתי ממש בארץ ואני לא יודע אם סתם כבל של DVI-DP יעבוד או לא למישהו יש נסיון עם סט-אפ כזה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה... פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעיל הכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה... http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר) התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדש אני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש... הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by desheh,

אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  24. בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt‏ עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.