כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
טוב אני חושב לקנות או RADEON 9700 PRO או 9800 PRO עכשיו יש לי AMD 1800+ 256DDR (עוד מעט יהיה 768) השאלה שלי האם אני יקבל מן הכרטיס את מירב הביצועים או שהמעבד שלי "ימנע" מהכרטיס לתת את הביצועים הכי טובים? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עריכה: בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בחיבור של הכבלים לממיר, אבל בסוף גיליתי שאין בכלל זיהוי של הכרטיס במחשב, הדרייבר שלו לא בסדר, ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא: This device cannot start. (Code 10) מישהו יודע מה לעשות או מה הבעיה? הורדתי כבר את הדרייבר החדש וזה לא עזר וגם שיניתי מיקום בסלוט!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס או עדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם 2 יציאות DVI כאן יש מידע על הFX570 http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש(כול שבוע מתווספים 150 שקלי מעבודה) ויש לי כמה שאלות בנושא 1.דבר ראשון שמעתי שבכרטיסי אנווידיה (שתמיד קניתי) חלה ירידת ביצועים בדירקסט 9 זה נכון? 2.ראיתי חנות באינטרנט כרטיס 9800 פרו שעולה פחות מ1600 שקל זה הגיוני או שמשהו פה מלוכלך (הכרטיס מוחלש או משהו כזה?). זה האתר http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm 3.שמעתי שבקרוב תיהיה ירידת מחירים בכרטיסי ATI אני מתכוון ל9800 ורציתי לדעת מתי זה יקרה. 4.מתי כרטיסי הדגל החדשים של שתי החברות יצאו כי אז תהיי ירידת מחירים נוספת לא? 5.על פי לוח הזמנים שלי בתוך חודש וחצי בערך אני יוכל לקנות כרטיס בתקציב הזה עד אז תיהיה איזשהי ירידת מחירים? 6.האם 256 זיכון בכרטיס מסך באמת נותן איזשהו הבדל בביצועים ג…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
https://www.pcgamer.com/custom-radeon-rx-5700-xt-cards-will-start-at-dollar399-same-as-reference-models/ דגמי ASUS וספייר מיועדים להגיע במהלך סוף החודש גם כן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האםם כרטיס מסך x800rx של ati הוא דומה ל7300gt של nvidia? אני פשוט לא מבין כלום בזה ואני חייב לדעת... תודה...
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-