כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
-
שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שמתי לב שבכרטיסים החדשים 9800GTX ומעלה כתוב DUAL SLOT , ובכרטיסים של סידרה 8XXX כתוב SINGLE SLOT רציתי לדעת מה זה בידיוק ומה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
-
בהתקנה של הדרייבר של אומגה מה זאת האפשרות הזאת של הפעלת fastwrite ולמה זה משמש?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-