עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. שלום, קניתי טלוויזיית LCD של Samsung שתומכת HD ובנוסף קניתי כבל בין DVI ל- HDMI איך שהבנתי זה כבל מאוד טוב לשידור של מחשב על המסך של הטלוויזיה, והשאלה שלי היא כזאת האם אפשר להגדיר על המסך של המחשב רזולוציה אחת ועל הטלוויזיה רזולוציה שונה, כלומר שישדרו באותו הרגע אותו דבר אך ברזולוציה שונה כי במסך של המחשב שלי שזה LCD 17 אינץ' זה תומך רק עד 1280*1024. תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  3. ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by moskitos,

מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by nicknone,

אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by XeNo4,

טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה

10. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב לגיימיניג, ואני מתכוון לשחק על 1080*1920, יש את 560ti ב 900 שקל של gardia ואת 570 ב 1300 שקל. השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 400 שקל האלה, שזה סכום לא מעט של כסף לטובת ה 570? או שגם ה 560ti יעשה את העבודה ( לפחות לשנתיים הבאות). תודה לעוזרים!

11. Started by TNTx2,

מזאת החברה הזאת, מכירים אותה? יש למישהו נסיון עם ה8800GT 512mb שלהם? מומלץ או לא מחיר 1500 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by FriXus,

אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pet4a,

CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 45 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 48 °C ספק של HEC 300W צריך למלצה לכרטיס שיריץ משחקים מהשנה האחרונה בצורה סבירה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by אוריפ,

היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המוכר אמר לי שכדי לקחת את 6600GT כי הרבה יותר טוב 6800 באיכות וביכולות שלו למרות זאת לקחתי 6800 של XFX אני ש6600GT שלהם מציון אבל 6800 אני לא בטוח למישהו יש כתבה הוא הסביר תודה :s05:

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by barakav,

אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.

19. Started by gladiator1105,

יש את ה 8800gts הזה http://tms.co.il/product/3452 למה מחירו נמוך ? ויש את ה8800gt 512 מה עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by TheFast,

יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…

22. Started by bendan7,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by yyy123,

איך הכרטיס מסך הזה: Asus GTX950 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ? הוא יהיה לי טוב למשחקים החדשים? או שעדיף לי לקנות כרטיס מסך עם 4GB?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.