עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shloMI2oo5,

ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  8. מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by gun007,

תיראו אני עוד מעט קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה השיידר ב 9600GT המומהר נגיד בדגם כמו palit 9600gt sonic ... עכשיו רציתי גם לשאול האם שווה להוסיף עוד 200 שקל רק אם זה ממש הכרחי ויתן תוצאות הרבה יותר גבוהות לכרטיס מסך 8800GT? http://www.skypc.co.il/sg_product~28604~8~0.htm שווה השידרוג הזה של ה 200? ושוב מה השיידר של ה 9600GT ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by redead,

לעומת כרטיס אחד בודד כזה?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by ac1240,

http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  13. יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

שלי 201 עפ OC למעבד ולכרטיס מסך... מפרט..למטה..

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by nimrodim,

מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם בעקבות הכתבה שעלתה על כרטיס חדש שיכול לתמוך ב6 מסכים. השאלה שלי היא מה התמיכה המקסימלית שיכול לתמוך היום כרטיס מדגם 5750 לפי מה שאני יודע זה מקסימום 3 מסכים אני לא בטוח ברזולוציה. האם לאור העובדה שיש לו 4 יציאות יכול להיות עדכון תוכנה שיאפשר לו לתמוך ב4 מסכים? תודה חזי

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Satlan,

מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  24. בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.