כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כרטיס המסך אצלי התקלקל ואני לא מוכן להשקיע 500 ש"ח ומעלה על אחד מהכרטיסים שציינתי בכותרת . (נכון שיש גירסאות זולות יותר מ-500 ,אולם הם מגיעים עם זיכרון DDR2 שמסרס את הכרטיס לגמרי ) ולכן חשבתי אולי ללכת על כרטיס AGP יד שנייה ולכן חשוב לי לדעת מה הם כרטיסי המסך החזקים והאחרונים שיצאו בתקן AGP (מלבד 2600,3650,3850 )? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהירות השעון הזיכרון ועוד פרמטרים נוספים שאני ידע להבחין םחות או יותר מהם המהירויות הטובות ומהם לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
מה גודל של הכרטיסי מסך הרציניים היום? במידות אורך רוחב גובה? נגיד ה4850 או ה4870 והGT. ובכלל האם אתם חושבים שבשנים בקרובות הם יהפכו ליותר גדולים או יותר קטנים?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-