עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by none,

מהירות GPU וזיכרונות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by asili,

ואם תוכלו למסור לי איפה?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  6. אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  7. ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?

8. Started by julbo,

מה גודל של הכרטיסי מסך הרציניים היום? במידות אורך רוחב גובה? נגיד ה4850 או ה4870 והGT. ובכלל האם אתם חושבים שבשנים בקרובות הם יהפכו ליותר גדולים או יותר קטנים?

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  9. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by mor_shalev,

מה המסך הכי טוב ב600 - 700 שקל?? א

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?

14. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by Imtheman,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  18. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by zobi12,

האם כמה שרוחב הפס יותר גדול זה אומר שהאיכות תמונה טובה יותר? Video Bandwidth (MHz)203 זה מה שכתוב באתר של lg קניתי את הlg flatron 700p האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by okarmi,

שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by stropic,

כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.