כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הדמואים שעלו לאחרונה באתר של ati לרדאון 9700 יעבדו על רדאון 8500 אני מתכוון לדמואים של המכונית , השומרי מסך , וכל שאר הדמואים של DX9 . ב8500 קיימים הרי pixel shaders אז מה הדמואים פשוט ירוצו לאט יותר???!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למה הכוונה של הדברים הללו בכרטיסים שלהם..........ומה המקביל לזה בכרטיסים של ATI CUDA 3, 3DVISION מה הכוונה ומה המקביל של זה לכרטיס של ATI?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרת ניגון סרטי בלוריי/1080/ סטרימינג hd בלבד לא מיועד למשחקים הכרטיס nvidia sapphire hd 5450 1gb האם הוא יתאים לדרישות שלי כמו שצריך? האם הוא תומך בהאמת לומרה cuda ? הוא עולה כ-250 ש"ח אודה לתשובתכם
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים,מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD כבדים ,מעל 20 ג'יגה ,אשמח לעזרה,תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי את המשחק OverWatch וגיליתי שאני לא מריץ אותו חלק מספיק, על כן אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיריץ אותו בצורה מכובדת, על מנת שיהיה ניתן להתחשב בהספק החשמלי והאם יהיה צוואר בקבוק, מפרט את המפרט הנוכחי: מעבד - i5 2500k לוח אם - p67A-UD3 HD 6950 2GB Seasonic 620w Bronze 8 GB RAM (אם אופציה להרחבה מיידית ל12) מארז - Antec DF-30 מסך - Samsung Syncmaster T220p 1920x1080 כמו כן רציתי לשאול אם הכרטיס GTX 965M (נייד) יוכל להריץ את המשחק בכבוד, תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר כדאי? ATi Radeon HD4350 Silent LP או Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe אם יש לכם המלצות אחרות עד 350 שקל אני ישמח לשמוע.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האתר IQPC מוכר את 8800GTS ב 2930 ש"ח שווה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3074&Pname=LEADTEK והנה הGTX ב 3724 גם שווה מאוד חח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3075&Pname=
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רדון X 600 או 6600GT מה אתם אומרים???? מה עדיף ומה הפרש בכסף????
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
פיסיקה של הכרטיס החדש GTX 280 לינקים http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://we.pcinlife.com/redirect.php%3Ftid%3D940029%26goto%3Dlastpost&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dnurien%2B%2B%2522gtx%2B280%2522%26hl%3Den%26lr%3D%26as_qdr%3Dall תהנו
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קיבלתי FX5200 של לידטק. עפ"י הרשום עליו הוא מיועד לAGP8X.... הבעיה היא שהמחשב שלי (PIII 600) מבוסס על לוח ABIT BH6 REV2.0 שבא עם AGP 2X. ועכשיו לשאלת המיליון דולר - האם אפשר להכניס ת'5200 לAGP2X? האם יש סיכוי שייגרם נזק לכרטיס? ללוח אם? אודה על כל תשובה מקצועית בנושא.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-