עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Swed,

איזה מבין הכרטיסים הנ"ל טובים יותר ? ומה ההבדל במחיר ? ואיזה כדי לקנות ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. יש ברשותי את הכרטיס ואני מעונין לפתוח את הצינורות עבוד.. הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר... תודה מראש ולא לזנב

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

כרגע עם לוח של DFI NFORCE 4 ו GTO2 על PCI - E 1 8800GT חדש יתאים ? כי כתוב שזה PCI-E2 ? תודה .

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. איזה מבין שני כרטיסי המסך יד שניה האלה ייתנו לי מענה במשך שנה עד שאני ישדרג לכרטיסי מסך DX 10 שהמחיר שלהם יתייצב קצת וגם שיותר משחקים ייתמכו בהם אני רוצה שהכרטיס הזמני יוכל להפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא ג'יטיאיי סן אנדרס קומנד&קונקר 3 וכו' http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/593/cat/34 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/604/cat/34 או שאם למישהו יש הצעה אחרת בסבבות ה 280-300 שקל כרטיס PCI-E אולי זה http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=080311&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=25&aff=Zap〈=he ? או זה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV131&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by ozwrx,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by moshemanov,

איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by שי ברזילי,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש GT430 1GB הכרטיס מריץ משחקים יפה מאוד כניראה שהכרטיס הזה יעבור למחשב של אחי! השאלה מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה מבחינת ביצועים וכו, Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 אשמח אם תעזרו לי בנושא תודה! שי

10. יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by Idanp,

למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by pwntigo,

אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by User_Name,

לכל מי שנרתע משוק המשומשים, כרטיס GTX 1070 מבית EVGA בקצת פחות מ-1300 ש"ח כולל מסים עד לדלת. אחריות בינ"ל ל-3 שנים, כאשר ניתן להרחיב בתשלום מזערי ל-5 שנים ויותר באתר Evga עם רישום המוצר. EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) 08G-P4-5173-KR https://www.amazon.com/dp/B01KVZBNY0/ref=cm_sw_r_cp_apa_Ic1WBbN1EPH4V

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shemaviv,

hd3650 vs. hd2600 pro איזה כרטיס יותר טוב.. יש בניהם הפרש גדול? אני רוצה להריץ משחקים כמו pro street/grid/cod 4/crysis שיהיה על הגדרות טובות... מפרט: intel P4 3 ghz 160 gb 1gb ram לוח אם חיבור AGP צורב.. עוד שאלה... יש לי ספק של חברת fsp group 300W דגם: f350-a אני רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי אם אני אקח את הכרטיס hd3650 זה דחוף לי, תודה ערוך/הסר הודעה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MoAv,

אני צריך הצעות לכרטיס עד 500 כמו שכתבתי, שאותו אני אחפש ביד שניה אז אפשר להוסיף עוד 10-20 אחוז מהתקציב המקורי כאילו הוא חדש. זאת התצורה הבסיסית : Asus A8N-E AMD x64 3500 4 x 512mb corsair

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by pop300,

רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?

19. העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה

20. חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by mMmSaK,

MSI AMD RADEON R9 270 GAIMING 2GB עם אחריות עד 9.4.17

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כולל G-FORCE4 MX460 ואם כן האם כדאי לקנות אותו מחברת GIGABITE ובאיזה מחיר אם אפשר תפרטו עליו ותגידו אם הוא טוב לאוברקלוק ואם יש עליו מאוור

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  24. תמונה: מה הוא רוצה ממני??? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.