כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בשעה טובה הרכבתי מחשב חדש: amd 2600X gigabyte aorus 450b pro hyperX 3200mhz cl16 corsiar rm750i המסך שלי הוא 1440P 144MHZ, צריך כרטיס מתאים. בעבר הוצע כאן 2070 ונדחה למאוחר יותר, כעת חודש התקציב מחפש כרטיס עם שיתן תמורה טובה לביצועים, שמתי לב שבחלק מהדיונים כאן ממליצים על כל מיני דגמי OC, וחלקם טוענים שזה בזבוז כסף ותאכלס בFPS אין כ"כ שינוי שמצדיק את תוספת המחיר. אין צורך ביותר מחיבור DP אחד. אשמח לקבל דעתכם בנושא, וכמובן המלצה על דגמים ספציפים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך הנוכחי שלי (Radeon HD4890 1GB) גוסס, נראה שנדפק לו הזיכרון. לכן אני מחפש כרטיס מסך באזור ה-400,500 שקל, למשחקים. מדובר במחשב בן 4 שנים, לכן אני לא רוצה בשדרוג רציני. מפרט: ספק hec ace 580W מעבד - AMD Phenom II X4 955 Processor, 3200 Mhz, 4 Core לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 (חיבור PCI-e) זכרונות DDR2 4GB RAM מסך Dell 2209WA תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שזאת על הצבר בקבוק של המחשב... וזה נשמע לי ממש הגיוני...אבל אני לא יודע עדיין מה באמת יתן לי את המקסימום....ביחס למחיר... יש לי את המערכת הבאה: P4 1500 Msi...לא יודע אבל עם צ'יפסט של 854 נראה לי ו20 גיגה של ווסטרן דיגיטל... והכרטיס העכשוי שלי הוא GEFORCE MX 400 64.... השאלה זה אם אני צריך לקנות רדאון 9700...או אולי גי'פורס 4200... או אולי רדאון 9000...? מה אתם אומרים? אני יודע שאתם באמת מבינים וזה למה אני פונה אליכם תעזרו לי בהחלטה הקשה תודה רבה אחים שלי
-
תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה-9800 שלי המפרט הוא: מעבד אינטל 6750 2 ג'יגה זיכרון DDR2 800MHZ מסך 21.5 ברזולוצייה 1920X1080 הספק הוא http://tms.co.il/product/5126 תודה ושבת מהנה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם השאלה שלי היא כזו יש לי 3 מסכים מחוברים למחשב 1-ראשי LCD 32" של LG 2מסך LCD 17" של VIEWSONIC - זה הרחבת תצוגה {מסך משני} 3 מקרן 84" של HP -הרחבת תצוגה {מסך שלישי} הLCD32 עובדת ברזולוציה של 1360 על 768 הLCD17 עובד על 1280 על 1024 והמקרן עובד על 1280 על 1024 אני רוצה שLCD 32 והמקרן ויציגו לי אותו תוכן כאילו שיכפול תצוגה אבל כל אחת ברזולוציה הטיבעית שלה האם זה אפשרי? אני עובד עם זוג X1950XTX במערך קרוספייר.. כמובן דריברים קטאליסט 7.2... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הי. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Duel Core 2.8 1024 RAM GeForce 7300 GS 256 upto 512 250 GB עכשיו, יש לי במחשב הישן שלי שאותו שמתי בצד - כרטיס מסך ישן GeForce MAX200 נראה לי. (64 MB). יש מצב שאני כאילו מחבר אותו מתחת לכרטיס מסך במחשב החדש ויהיה לי כאילו 256+64 Mb הכרטיס מסך? עריכה: אם זה קשור בלוח אם אז הדגם הוא P4M890M מתוצרת MSI
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי עכשיו ראיתי באנצ' שמראה כי ה68XT\DDR III שווה בחוזקו ל68NU DDR I האם זה הגיוני?? http://xtreview.com/review92.htm
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ככל הנראה נהרס לי ה 8800, יש לי עדיין אחריות במידה ומחליפים לי אותו, לאיזה כרטיס הוא יוחלף? עדיין מייצרים את ה 8800GTS 640MB? אם מחליפים לי אותו לכרטיס אחר מסדרה 9 (רוב הסיכויים שזה יקרה), 9800GT מקביל אליו? למרות שיש לו פחות זכרון...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למקור http://www.theinquirer.net/?article=29188 קריאה מהנה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך, השימושים הם רק יצירת תוכן לא משחקים, השימוש בתוכנות אדובי פוטושופ אילוסטרייטר דו מימד, הקבצים יכולים להיות כבדים, מחפש כרטיס חזק שיעבוד במהירות בלי גמגומים, אבל אין לי צורך ב’אובר’ תודה
-
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
- 2 followers
-
-
התחדשתי בכרטיס טלויזיה winfast tv 2000 xp rm. צפיה בטלויזיה לא מעמיסה על המחשב, ולמרות שאיכות השידור פה בארגנטינה היא לא הכי, רואים בסדר גמור(פשוט על ה-LCD רואים את הפגמים הרבה יותר מבטלויזיה הרגילה). הבעיה שלי היא כשאני מקליטה. המחשב שלי כבר ישן, אך עומד בדרישות המינימום של בכרטיס וטיפה מעבר לכך. כאשר אני מקליטה, אז השידור פתאום איטי יותר, ויש מריחות בתמונה. ניסיתי להוריד את איכות התמונה וגם את איכות ההקלטה, ואכן יש שיפור ניכר, אבל אם יש לכם טיפים נוספים למה לעשות חוץ מלהחליף מחשב (זה הפרוייקט הבא), אני אשמח לשמוע. בזמן ההקלטה לא עובדת אף תוכנה אחרת. תודה מראש, יעל.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-